ΕΑΣ Ξάνθης: Πρώτη απόλυση στην ιστορία της, από το 1926, αυτή που έγινε την Παρασκευή !

1 Απριλίου 201419:11

Η πρώτη απόλυση εργαζομένου 88 χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Αλέξανδρο Μπαλτατζή, ήταν αυτή που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης σε βάρος της εργαζόμενης, που δεν δέχτηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση.

Αυτό δήλωσε ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Κώστας Γαβριηλίδης,  ο οποίος σχολίασε ότι στην ίδια οικογένεια της απολυμένης, ήδη είναι άνεργος ο σύζυγός της.  «Είναι απάνθρωπο αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορεί με ρουσφέτια να φέρνουμε τα δικά μας παιδιά και να διώχνουμε όσους δεν υπογράφουν ατομικές συμβάσεις»

«Γι’ αυτό λέμε τόσο καιρό ότι το παν είναι να διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας» κάνοντας λόγο για ρουσφέτια με τα οποία προσλαμβάνονται νεώτεροι εργαζόμενοι και συμπληρώνοντας πως οι διοικούντες «διώχνουν όσους τους κάνουν. Αυτή την εργαζόμενη τη βρήκαν εκεί, δεν τους βρήκε»

Πάντως, όπως σημειώνει, η ΟΣΥΓΟ θα βρεθεί με κάθε τρόπο, και κυρίως νομικά, δίπλα στην απολυμένη της ΕΑΣ Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr