Eπίθεση Χατζηεαγγέλου σε Μίχογλου από τα Μάγγανα.

4 Νοεμβρίου 201022:01

protasi_magganvnΣτο χωριό του αντίπαλου υποψηφίου επέλεξε ο συνδυασμός του Στέλιου Χατζηευαγγέλου να κάνει την προτελευταία του ομιλία και να καταφερθεί εναντίον του για τα έργα που έγιναν στα Μάγγανα και τη στάση που κράτησε στο δημοτικό συμβούλιο.

Πιο συγκεκριμένα στο Δελτίο Τύπου της παράταξης Χατζηευαγγέλου αναφέρεται ότι η ομιλία του έγινε «στην καινούργια πλατεία του οικισμού. Έργο της Δημοτικής Αρχής ύψους 312.000 € που ο Μαγγανιώτης κ. Μίχογλου καταψήφισε, όπως και το έργο «Επέκταση Φωτισμού Πλατείας Μαγγάνων», έργο 45.000 € και το έργο «Διαμόρφωσης Πεζοδρομίου στον Οικισμό Μαγγάνων» επίσης 45.000 €.

Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ήταν επίσης σκληρές: «Είναι συγχωριανός σας και λυπάμαι που τα λέω αυτά απόψε εδώ, αλλά εμείς μιλάμε με ντοκουμέντα κι έχουμε μάθει να λέμε στους συνδημότες μας την αλήθεια. Κι εσείς που τον ξέρετε καλά, που τον γνωρίζετε και ως Γραμματέα της Κοινότητας και σαν Ανταποκριτή του ΟΓΑ, που σας καταδυνάστευσε με την συμπεριφορά του, δώστε του να καταλάβει πως ό,τι κι αν ονειρεύεται στις 7 του Νοέμβρη θα είναι απλώς ο… Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης.

Μας κατηγορεί για το κάμπινγκ των Μαγγάνων, το κάμπινγκ των 70 θέσεων, που είναι κλειστό, αλλά δεν μας λέει με ποιο τρόπο βοήθησε στον συνεχή αγώνα μας – με όλες τις κυβερνήσεις – για να μην περάσουν οι Υπουργικές Αποφάσεις που θα καταδίκαζαν για πάντα την περιοχή! Ξέρει ποιος είναι ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου; Ξέρει πόσες επισκέψεις έκανε ο Δήμαρχος στον Υπουργό κ. Κοντό και μετά στην κα Μπιρμπίλη για να μην ανατραπούν τα κεκτημένα της περιοχής;

Εμείς εξασφαλίσαμε, από το 2002 ακόμη, τα συμφέροντα του Δήμου με την έκδοση των απαιτούμενων αποφάσεων και αδειών, χωρίς τυμπανοκρουσίες και αλαζονεία. Κι αυτός, το μόνο που ήξερε ήταν να καταψηφίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο τα έξοδα κίνησης του Δημάρχου για τα ταξίδια του στην Αθήνα.

«Εμείς, έχουμε μεγάλα σχέδια για τα Μάγγανα», τόνισε στον ο Δήμαρχος. «Σας φέραμε σήμερα εδώ την πρότασή μας -την οποία είχε και σε σχετικό φυλλάδιο-  κι όποιος αμφιβάλλει, ας ανατρέξει στην Νομαρχία όπου υπάρχει Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων!»

«Δώστε στις λίγες μέρες που απέμειναν, ανυποχώρητα τον αγώνα της Παράταξής μας! Μιλήστε με όλους! Φίλους, γείτονες, συγγενείς, γιατί ο τόπος μας έχει μέλλον και προοπτική κι αυτό μόνο όλοι μαζί μπορούμε να το εξασφαλίσουμε.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας περιμένω αύριο όλους στην τελευταία προεκλογική μας ομιλία στο Εύλαλο, που θα σφραγίσει τον θρίαμβό μας στις εκλογές τις 7 του Νοέμβρη»! κατέληξε

xatzievaggelou_magganaΑρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr