Δράμα: Έβαλε φωτιά το σπίτι του για να μη συλληφθεί !

11 Φεβρουαρίου 201409:34

Ο 30χρονος άνδρας που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα έβαλε στη συνέχεια φωτιά στο μπαλκόνι του διαμερίσματός όπου κατοικεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ενεπλάκη σε έντονο καυγά που κατέληξε στο σοβαρό τραυματισμό ενός ατόμου.

Ο νεαρός άνδρας στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του και αρνούνταν να παραδοθεί. Περιπολικά της αστυνομίας και οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς και άνδρες των δύο σωμάτων προσπαθούσαν για ώρες να τον μεταπείσουν.

Η πυροσβεστική υπηρεσία χρησιμοποίησε και ειδικά στρώματα σε περίπτωση πτώσης του νεαρού. Οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και η μόνη λύση ήταν η επέμβαση στο σπίτι του 30χρονου.

Οι άνδρες της αστυνομίας πέρασαν μέσα από το διπλανό διαμέρισμα – που ανήκει στους γονείς του – στο μπαλκόνι και αφού έσπασαν την μπαλκονόπορτα εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού και συνέλαβαν τον 30χρονο ο οποίος λόγω των αναθυμιάσεων από τη φωτιά ήταν ημιλιπόθυμος.

Με τη συνοδεία περιπολικού ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Δράμας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr