Δράμα: Έκλεψε τσάντα μέσα σε εκκλησία

13 Ιουνίου 201800:31

Δεν είχε τον… θεό του ένας 40χρονος Έλληνας που δεν δίστασε να μπει σε μια εκκλησία στην Δράμα, δήθεν για να προσκυνήσει, αλλά μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία άρπαξε την τσάντα μιας ηλικιωμένης και έγινε καπνός! Στη συνέχεια, μάλιστα, άδειασε και το ταμείο ενός καταστήματος.

Ο δράστης μπήκε στο μαγαζί και είδε ότι ο ιδιοκτήτης ήταν απασχολημένος. Έτσι, πλησίασε αθόρυβα στην ταμειακή μηχανή, άρπαξε από το εσωτερικό όσα χρήματα υπήρχαν και τράπηκε σε φυγή. Όμως, ο καταστηματάρχης τον είδε να φεύγει και κάλεσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον συνέλαβαν σε μικρή απόσταση. 

Πάνω στον 40χρονο βρέθηκαν τα χρήματα που έκλεψε από το κατάστημα και το κινητό της ηλικιωμένης, τα οποία τους αποδόθηκαν. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για το ενδεχόμενο εμπλοκής του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, ενώ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δράμας του άσκησε δίωξη για κλοπές.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr