Δράμα – Αγριες αποδοκιμασίες σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Τσακαλώτο

23 Φεβρουαρίου 201912:04

Για μια ακόμη φορά, πολίτες της Μακεδονίας, αποδοκίμασαν έντονα υπουργό και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτή τη φορά στη Δράμα.

Στην εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος με θέμα «Η Ανάκαμψη της Οικονομίας και της Κοινωνίας στη μεταμνημονιακή εποχή», στην οποία ιμιλητής ήταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πολίτες αποδοκίμασαν άγρια τον υπουργό Οικονομικών αλλά και τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μια ομάδα περίπου εξήντα ατόμων είχε συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά του υπουργού.

Έξω από το επιμελητήριο είχε συγκεντρωθεί αστυνομική δύναμη σε μια προσπάθεια να αποτραπούν επεισόδια. Ο συγκεντρωμένος κόσμος σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσακαλώτου τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή», ενώ φώναζαν και συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

 

Με την ομιλία στη Δράμα ολοκληρώνεται η διήμερη επίσκεψη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη ανατολική Μακεδονία, όπου είχε συναντήσεις με επιχειρηματίες και παραγωγικούς φορείς.

Υπό αστυνομικό κλοιό οι εκδηλώσεις σε Καβάλα και Κατερίνη

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα. 

Την ίδια περίπου ώρα, μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας 200 ατόμων υποδεχόταν τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στην Κατερίνη. 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr