ΔΠΘ: Ηλεκτρονικά πλέον η διαδικασία χορήγησης νέου φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος

24 Μαΐου 201615:35

Αλλάζει η διαδικασία χορήγησης στεγαστικού επιδόματος για το ακαδ. έτος 2015-2016 που αφορά τους προπτυχιακούς φοιτητές του Δ.Π.Θ., σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Προωθείται αλλαγή της υφιστάμενης διαδικασίας και δημιουργία κεντρικής ηλεκτρονικής εφαρμογής για την υποβολή των αιτήσεων και δεν θα υποβάλλονται αιτήσεις για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος με την έως τώρα εφαρμοζόμενη διαδικασία.

“Για την εφαρμογή της νέας διαδικασίας θα αποσταλούν οδηγίες από το Υπουργείο το επόμενο διάστημα και θα
υπάρξει σχετική ενημέρωση με νεότερη ανακοίνωση” ανακοίνωσε το ΔΠΘ

Αναφορικά με τη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος προηγουμένων ακαδημαϊκών ετών οι αιτήσεις θα υποβάλλονται κανονικά με την ίδια διαδικασία που εφαρμόζεται μέχρι τώρα.

“Γι αυτόν τον λόγο παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη χορήγηση στεγαστικού επιδόματος αποκλειστικά προηγούμενων ετών να επισπεύσουν την υποβολή της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην καταβολή του στεγαστικού επιδόματος.” τονίζει το ΔΠΘ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr