Δουλεύονται μεταξύ τους στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης – Βγάζουν μηδενικό το έργο Μωραϊτη αυτοί που άνοιξαν την σχολή κομμωτικής

28 Νοεμβρίου 201719:57

Όσες φορές και να το γράψουμε καμιά σημασία δεν έχει, οι άνθρωποι νομίζουν ότι ακόμα έχουμε πρωτοβρόχια, δεν καταλαβαίνουν ότι είναι τα πολιτικά “φτυσίματα” του κόσμου αλλά και των πολιτικών αντιπάλων.

Σε άρθρο του στο xanthileft.gr ο Βουλευτής Ξάνθης Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, αυτός που στηρίζει Παράλληλες Δομές του Ελληνικού Κράτους, αυτός που στην θητεία του ως προσφορά στο νομό έχει να επιδείξει:

  • την χρηματοδότηση της ΦΕΞ
  • την σχολή κομμωτικής

(αν ξεχάσαμε κάτι , συγνώμη, είναι τόσα πολλά)

κάνει κριτική στο Πρόεδρο του ΕΒΕ Στέλιου Μωραϊτη για το έργο του. Αφού και πάλι δεν κατάφεραν να “αλώσουν” το Επιμελητήριο μετά τις συνεχείς επιθέσεις στο πρόσωπο του Στέλιου Μωραϊτη, αφού και πάλι κανείς δεν θέλει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, είπαν να γράψουν ένα άρθρο για να μειώσουν και πάλι ως πολιτικό πρόσωπο τον Πρόεδρο του ΕΒΕ. Γράφουν μέσα για τις καριόκες, τους καρβουμάδες, τις επιχειρήσεις του και φυσικά για την επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στο ΕΒΕ όπου τους δέχθηκε ο Στέλιος Μωραϊτης ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, λες και το ΕΒΕ είναι τσιφλίκι του και θα έπρεπε να αρνηθεί.

Βέβαια, ποιοι κάνουν την κριτική είναι το θέμα, αυτοί που κάθονται στα ίδια έδρανα με τους νεοναζί, πίνουν καφέ από το ίδιο καφενείο με τους νεοναζί και πληρώνονται από τον ίδιο λογαριασμό με τους νεοναζί. Αφού είναι τόσο ευαίσθητοι λοιπόν, να παραιτηθούν από το κοινοβούλιο και να μην τους βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς.

Αλλά επειδή η κοινωνία της Ξάνθης έχουν καταλάβει με ποιους έχουν να κάνουν, απλά όλα αυτά τα γράφουν για μεταξύ τους διανομή και για να γράφουμε εμείς γιατί αρνούμαστε να πάρουμε διαζύγιο από την λογική όσο και να το προσπαθούν

Όμως, ο Χουσεϊν ΖεΙμπέκ και αυτός που έγραψε το άρθρο, δεν είπαν ένα πράγμα. Εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, από εδώ και στο εξής δεν θα πληρώνουν τους νταβατζήδες της ΑΕΠΙ εξαιτίας του Στέλιου Μωραϊτη, ανάμεσα σε αυτές και εκατοντάδες από την Ξάνθη. 

Υπογραφή Σ. Μωραΐτη, Κ. Μίχαλου, Γ. Γλέζου-Συμφωνία ΚΕΕ – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Λύτρωση χιλιάδων χρηστών για τα πνευματικά δικαιώματα

Αυτό, “ξέχασε” να το αναφέρει ο αρθρογράφος του Χουσεϊν Ζεϊμπεκ, και γενικά ο αρθρογράφος ξεχνάει πολλές φορές να αναφέρει τέτοια πράγματα, όπως όταν κάνει επιθέσεις στον πρώην υπουργό Σωκράτη Ξυνίδη αλλά φωτογραφίες βγαίνουν οι Αυτοδιοριζόμενοι Ξεχωριστοί στα έργα του,

όπως κάνει επιθέσεις μέσω του νεαρού Στάθη Γιαννακίδη στον πρώην υπουργό Αλέκο Κοντό  και μετά πηγαίνουν και κάνουν τους “μπαρουτοκαπνισμένους γεωργούς” στα Νεστοχώρια όπου αν δεν ήταν ο Κοντός μόνο πέστροφες και μαυροπούλια θα υπήρχαν.

Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί και πως είναι δυνατόν φυσικά, είναι ότι το όνομα τους στο μέλλον, θα είναι συνώνυμο του απόλυτου τίποτα. 

Μετά τις επόμενες εκλογές

Το άρθρο από xanthileft.gr δίνει και στήριξη στο συνδυασμό του κΜαυρίδη 

Διαβάστε του άρθρο του αρθρογράφου του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ με δική σας ευθύνη:

Αν αποτιμήσουμε τα 6 χρόνια της παρουσίας του ΕΒΕ Ξάνθης με την προεδρία του κ. Μωραΐτη, αυτά που μας μένουν είναι πρώτον τα ρεκόρ Γκίνες σε καριόκα και καβουρμά και δεύτερον οι παρεμβάσεις του σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα και την νομιμοποίηση των αυθαίρετων κτισμάτων της επιχείρησής του. Ένα άλλο επίτευγμα μηνύσεις κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας μην ξεχνάμε και την επίσκεψη των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία του Επιμελητηρίου. Ο κ. Μωραΐτης ήταν ο μοναδικός από τους φορείς που δέχτηκε να συναντηθεί με τους Χρυσαυγίτες Βουλευτές, αλλά βέβαια αυτό δεν το θυμάται σχεδόν κανείς, αφού ο τοπικός Τύπος δεν το θεώρησε σημαντικό θέμα, ώστε να το προβάλλει πολύ. Φυσικά, δεν εκπλαγήκαμε όταν είδαμε ότι δεν υπήρξε και καμία αντίδραση από τους «ευαίσθητους» συμβούλους του Προέδρου. Ειδικά από τον κ. Χατζηγκενέ, ο οποίος εκλέχτηκε με την παράταξη του κ. Αθανασιάδη. Ας θυμηθούμε ότι προεκλογικά αποκαλούσε ακροδεξιό τον κ. Μωραΐτη και απέτρεπε τους μειονοτικούς να είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του. Βεβαίως και μετά τις εκλογές στις ζυμώσεις που ακολούθησαν για συνεργασία με τον συνδυασμό του κ. Τσακίρογλου, ο ίδιος έλεγε ότι δεν θα συνεργαστεί με τους χουντικούς αυτής της παράταξης. Παρόλα αυτά, στην εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη του Προέδρου όλοι οι μειονοτικοί σύμβουλοι του κ. Αθανασιάδη με επικεφαλής τον κ. Χατζηγκενέ ψήφισαν τον κ. Μωραΐτη! Αυτά για την ιστορία και για να μην ξεχνάμε τι έγινε στις προηγούμενες εκλογές και ποια η στάση του καθενός…

Αφήνοντας πίσω το παρελθόν, πιστεύω ότι η Ξάνθη μας αξίζει ένα επιμελητήριο καθαρό με άξιους επαγγελματίες, που θα έχουν ως στόχο την ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας. Άλλωστε, και ο νέος νόμος για τα Επιμελητήρια βοηθά στην επίτευξη αυτού του σκοπού. Σήμερα χρειαζόμαστε όραμα, όρεξη, πολλή δουλειά όχι μόνο ρεκόρ Γκίνες. Νομίζω ότι η απερχόμενη διοίκηση αυτά που μπορούσε να προσφέρει τα έχει προσφέρει.

Για αυτό, στηρίζουμε την προσπάθεια των νέων ανθρώπων που με επικεφαλής τον κ. Μαυρίδη μπορούν να δώσουν ένα διαφορετικό άρωμα στο επιμελητήριό μας. Είναι καιρός πια οι επιχειρηματίες να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους. Το μέλλον βρίσκεται στο νέο και  στο άφθαρτο. Και πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία σε αυτούς τους νέους ανθρώπους, που ακόμα κι αν προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αυτό που τους ενώνει είναι το πιο σημαντικό. Είναι το όραμά τους για οικονομική ανάπτυξη του νομού μας.

Ζεϊμπέκ Χουσεΐν

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr