ΔΟΥ Ξάνθης, 30-12-13: Μία υπάλληλος για όλη την ουρά, αγανάκτηση και χιούμορ !

31 Δεκεμβρίου 201300:30

Μία μόλις υπάλληλος και ένας συνάδελφός της από άλλο τμήμα που επιστρατεύτηκε για να τη βοηθήσει – λόγω του αυξημένου φόρτου και στα άλλα τμήματα- προσπαθούσε να εξυπηρετήσει τους εκατοντάδες πολίτες που συνέρρευσαν για να παραδώσουν πινακίδες στη ΔΟΥ της Ξάνθης.

Ο κόσμος ήταν αγανακτισμένος για τις ώρες αναμονής, καθώς ήταν αδύνατο το προσωπικό που έχει απομείνει στη ΔΟΥ, να εξυπηρετήσει το κοινό ενώ από κάποιους δεν έλειψε το καυστικό χιούμορ: Όπως είπε ένας φορολογούμενος σε δημοσιογράφο « Στο τέλος θα πάρουμε όλοι γαϊδούρια, αλλά είναι σίγουρο ότι θα τα φορολογήσουν και αυτά»

Οι πινακίδες που έχουν κατατεθεί μέσα στο 2013 φτάνουν πια τις 3.100 ενώ ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε, σχεδόν, σε σχέση με τις 1.500 που είχαν παραδοθεί πριν ένα μήνα. Η ουρά υπήρχε σχεδόν καθημερινά, τις τελευταίες μέρες του χρόνου και η ταλαιπωρία δεν περιορίστηκε μόνο στις δύο τελευταίες μέρες .

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr