Δωρεάν από σήμερα οι προπονήσεις στα τμήματα υποδοχής του Λεύκιππου

17 Μαΐου 202107:14

Επανέναρξη από σήμερα για τις αθλητικές ακαδημίες με προπονήσεις σε μικρά γκρουπ το ανώτερο των δέκα ατόμων και ο Λεύκιππος καλωσορίζει τους μικρούς του αθλητές που συμμετέχουν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι οι προπονήσεις θα διεξαχθούν δωρεάν μέχρι τα τέλη του Ιουνίου στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο “Φίλιππος Αμοιρίδης” με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Μάλιστα, ο σύλλογος προσεγγίζει τους νεαρούς αθλητές με μια διάθεση αισιοδοξίας και προοπτικής, ό,τι άλλωστε πρεσβεύει και ο αθλητισμός ο ίδιος, μέσα από το μήνυμα : 

“Αγαπητά Λευκιππάκια, αγόρια και κορίτσια, πέρασαν ήδη 6 μήνες καραντίνας ! Σίγουρα ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε σε νέο τρόπο ζωής, να αποκτήσουμε νέες συνήθειες, να προσέχουμε τα ευπαθή μέλη της οικογένειας, να αντιμετωπίζουμε καθημερινά τις καινούριες πληροφορίες των media και να συμμορφωνόμαστε με τα sms και τις οδηγίες για την δουλειά και το σχολείο. Πάνω από όλα, μας  έλειψαν οι φίλοι μας και οι δραστηριότητές μας.

Εμείς στην Ακαδημία του Λεύκιππου, είμαστε ικανοποιημένοι αν αντιμετωπίσατε σωστά αυτή την κατάσταση: Αν δείξατε θετική συμπεριφορά, αν συνεχίσατε να χαμογελάτε, να είστε δημιουργικοί, να αναζητάτε την επαφή με τους φίλους
σας, αν σας έλειψε το μπάσκετ κι ο ιδρώτας της προπόνησης.

Η εβδομάδα που έρχεται, είναι η ευκαιρία να ξεκινήσετε και πάλι να εξασκείτε τις ικανότητές σας με την μπάλα και τα καλάθια! Σας στέλνουμε προσκλητήριο επανένταξης. Ελπίζουμε να σας αρέσει. Σκεφτείτε το ως ένα «δώρο» για το ότι ήσασταν τόσο υπομονετικοί τους τελευταίους 6 μήνες. Μαζί με την προπόνηση, είναι σημαντικό να υιοθετήσετε και κάποια άλλα πράγματα στην καθημερινότητα σας:

Κάντε το self test της ημέρας και ξεκουραστείτε μέχρι να έρθει η ώρα της προπόνησης. Βάλτε stop στην παιχνιδοκονσόλα σας, γιατί παίξατε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Φάτε σωστά και υγιεινά, καθώς η επάνοδος στις αθλοπαιδιές αυτό επιβάλλει.

Από τη Δευτέρα 17 Μαΐου ο Λεύκιππος καλπάζει και πάλι! Η Ακαδημία λειτουργεί, δωρεάν, μέχρι τέλους της σεζόν! Πληροφορίες: Καθημερινά 10.00 π.μ. – 12.00 μ.μ. & 06.00 μ.μ. – 08.00 μ.μ. Πλάτωνος 10 ή στο τηλέφωνο 2541106090 καθώς και στον κ. Στέφανο Παϊτάρη στο 6947706262 .”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr