Δωρεά 220.000 ευρώ στο ΕΣΥ από την “Εγνατία Οδός ΑΕ”

3 Απριλίου 202009:24

Τη δωρεά προς το Υπουργείο Υγείας, χρηματικού ποσού ύψους 220.000 ευρώ αποφάσισε o Πρόεδρος Δ.Σ., ο Δ/νων Σύμβουλος και τα μέλη του Δ.Σ. της  «Εγνατία Οδός Α.Ε.», συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID-19. 

Το ποσό αυτό θα διατεθεί ειδικότερα με στόχο να ενισχυθούν με ειδικό νοσοκομειακό εξοπλισμό πάσης φύσεως, με μέσα ατομικής προστασίας του ιατρικού προσωπικού και με φάρμακα προς χρήση ή ανάλωση, οι νοσοκομειακές και υγειονομικές μονάδες των πόλεων της Βορείου Ελλάδας, τις οποίες διατρέχει ο οδικός άξονας της Εγνατίας. 

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και τρία νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό (το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων) από τα δεκατρία σε όλη την χώρα.

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» K. Κουτσούκος, δήλωσε ότι η Eταιρεία έχει αποδείξει επανειλημμένως την κοινωνική προσφορά της, με την υλοποίηση του αυτοκινητόδρομου στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και υποδομών σε όλη την χώρα και δε θα μπορούσε να μη συνδράμει στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτοφανής και ο βαθμός επιτυχίας εξαρτάται άμεσα από την κινητοποίηση όλων μας, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr