Δείτε γιατί η Σταυρούπολη είναι το πιο ωραίο χωριό και τον χειμώνα(photo)

26 Φεβρουαρίου 201814:04

Η Σταυρούπολη είναι από τα ωραία χωριά όχι μόνο της Ξάνθης αλλά και όλης της Ελλάδας. Αυτό που την κάνει μοναδική δεν είναι μόνο ένα πράγμα όπως συμβαίνει στα περισσότερα χωριά. Μερικά από αυτά που την κάνουν και ξεχωρίζει είναι η θέση της αφού είναι χτισμένη πάνω σε λόφο δίπλα στο κάμπο του Νέστου. Το “σταυροδρόμι” όπου μπορείς να κινηθείς Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα – Κεραμωτή. Το ίδιο το χωριό το οποίο στις περιόδους που ήταν Δήμαρχοι οι Τσεγγελίδης και αργότερα Καρασακαλίδης, φρόντισαν να απορροφήσουν ευρωπαϊκά κονδύλια και να πάρει την μορφή που έχει σήμερα (είναι το μοναδικό χωριό τα καλώδια της ΔΕΗ και του ΟΤΕ είναι υπόγεια).

Επίσης σημαντικό για το χωριό είναι ότι όσοι ασχολούνται με την κτηνοτροφία, οι εγκαταστάσεις τους βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από το χωριό σε αντίθεση με άλλα που οι μονάδες βρίσκονται μέσα στα χωριά και δημιουργούνται προβλήματα.

Δείτε την χιονισμένη Σταυρούπολη σε φωτογραφία δημοσίευσε η ομάδα Σταυρούπολη Ξάνθης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr