Δυσκολεύουν το έργο της Αστυνομίας Ξάνθης τα καμώματα του Αντιδημάρχου στο Δροσερό

15 Απριλίου 202007:59

Οργή και διχασμό στους κόλπους της Ξανθιώτικης κοινωνίας κατάφερε να προκαλέσει η εικόνα του του Αντιδημάρχου Ξάνθης, Μανώλη Φανουράκη, να πετά την προστατευτική μάσκα του εν μέσω λαοπληθών ξέφρενων πανηγυρισμών στο Δροσερό, μετά την ανακοίνωση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ότι σχεδόν όλα τα τεστ για τον κορονοϊό από τον οικισμό βρέθηκαν αρνητικά. 

Σε σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χιλιάδες Ξανθιώτες ,ορμώμενοι από το λαϊκό αίσθημα που πυροδότησε η επικίνδυνη για την υγεία του ίδιου και της ευρύτερης κοινωνίας ενέργεια του κ. Φανουράκη, άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον ρόλο της Αστυνομίας ως της Αρχής που καλείται να συντονίσει την λειτουργία της τοπικής κοινωνίας με την τήρηση των αυστηρών μέτρων και την επιβολή προστίμων, όπου παρατηρείται παραβίαση των κυβερνητικών αποφάσεων.

Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κατάφερε να προκαλέσει τριγμούς στην μέχρι σήμερα αρμονική σχέση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης με τους πολίτες -παρά τα δύσκολα και μακρά σε διάρκεια μέτρα- να προκαλέσει σκέψεις ανυπακοής στους νόμους και να θέσει εν αμφιβόλω στα μάτια των κατοίκων του υπόλοιπου δήμου Ξάνθης την ισχυρή εικόντα της Αστυνομίας και την δύναμη επιβολής προστίμων, την στιγμή που ενώ απαγορεύονται οι μαζικές συναθροίσεις ο ίδιος υποστήριξε ένθερμα το τεράστιο πανηγύρι χιλιάδων συμπολιτών μας που στήθηκε για ώρες χθες το απόγευμα στο Δροσερό.

Υπενθυμίζεται ότι, ο οικισμός του Δροσερού συνεχίζει να περιφρουρείται από αστυνομικές δυνάμεις και ολόκληρος ο δήμος Ξάνθης τελεί για ακόμη μια εβδομάδα υπό αυστηρά μέτρα κυκλοφορίας με απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

 

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr