Δύο βουλευτές εξέλεξε ο ψευτομουφτής, από έναν ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ

8 Ιουλίου 201914:00

Δύο δικούς του βουλευτές εξέλεξε την Κυριακή ο ψευτομουφτής Ξάνθης και γίνεται πλέον ο κυρίαρχος των πολιτικών εξελίξεων στην Ξάνθη. Με την επιρροή του και στον Δήμο Ξάνθης είναι πλέον πέρα από βέβαιο ότι θα έχει λόγο σε σημαντικές αποφάσεις, όπως ο εκτουρκισμός του Δροσερού που είναι στα άμεσα σχέδια του.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης ο ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε με ποσοστό 39,6% έναντι της Νέας Δημοκρατίας που έλαβε 36,7%, ενώ ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 8,77%. Τα τρία πρώτα κόμματα κατέλαβαν από μια έδρα στη νέα Βουλή με τρία εντελώς νέα πρόσωπα, δύο από τα οποία προέρχονται από τη μουσουλμανική μειονότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει βουλευτή τον Χουσεΐν Ζεμπέκ, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει του πρώην υφυπουργού, Στάθη Γιαννακίδη. Η Νέα Δημοκρατία εκλέγει τον Σπύρο Τσιλιγγίρη, ο οποίος επικράτησε έναντι του παλιού πολιτικού στελέχους Δημήτρη Σαλτούρου, ενώ το ΚΙΝ.ΑΛ. εκλέγει τον Μπουρχάν Μπουράν, που επίσης άφησε πίσω του ένα παλιό πολιτικό στέλεχος, τον Φώτη Καραλίδη.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr