Δύο συλλήψεις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο σε Ξάνθη και Δράμα

31 Μαρτίου 201712:35

Συνελήφθησαν χθες , στην Ξάνθη και τη Δράμα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Ξάνθης και Δράμας, δύο ημεδαποί, ένας 61χρονος και μία 57χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για άσκηση πλανόδιου εμπορίου χωρίς άδεια.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Ξάνθη, οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 61χρονο, διότι ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 48 φυτά διαφόρων ειδών και 46 συσκευασίες αγροτικών προϊόντων (αρωματικά φυτά, σπαθόλαδο, αυγά, κ.α.), στερούμενος της απαιτούμενης άδειας.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στη Δράμα, συνελήφθη η 57χρονη, διότι εντοπίστηκε να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 27 ψάθινα καλάθια, στερούμενη της απαιτούμενης άδειας.

Κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκαν στους δράστες τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Αστυνομικά Τμήματα Ξάνθης και Δράμας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr