“Δύναμη για το Αύριο” με Μανώλη Τσέπελη στα Desks

5 Φεβρουαρίου 201900:09

Ο ¨Αδελφούλης” όπως είχαμε προβλέψει από το καλοκαίρι του 207, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για τον αγαπημένο του Δήμο, διεκδικώντας αυτή την φορά αυτό που πάντα ονειρευόταν. Στην λιτή “ζουράρικη” ανακοίνωση “ώτα μη ακουώντων” , κάνει γνωστό ότι μάζεψε νέο αίμα, όπου μαζί με το δικό του παλαιό σαν κρασί, θα μεθύσουν τον ήλιο και τον λαό της Ξάνθης

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Mία ομάδα Ξανθιωτών, νέων ηλικιακά, αλλά και μεγαλύτερων, που αγαπάμε και «πονάμε» την Ξάνθη και τον Δήμο μας, παρατηρώντας την στασιμότητα και την ανυπαρξία έργου τα τελευταία χρόνια, εκφράσαμε στην αρχή την ανησυχία μας και στη συνέχεια την έντονη αγανάκτησή μας.

Αυτά όμως  προσέκρουσαν σε «τοίχο» αδιαφορίας και σε ώτα μη ακουώντων της σημερινής δημοτικής αρχής, την οποία και θεωρούμε υπεύθυνη.

Η Ξάνθη μας, από «πόλη με τα χίλια χρώματα» κατάντησε πόλη με… χιλιάδες σκουπίδια, με χιλιάδες αδέσποτα και με χιλιάδες προβλήματα στην καθημερινότητα του πολίτη.

Η Ξάνθη μας από «αρχόντισσα της Θράκης» κατάντησε «ορντινάντσα» και ουραγός σε ανάπτυξη, ακόμη και σε στοιχειώδεις υποδομές (είσοδοι πόλης, πεζοδρόμια, προσβασιμότητα κλπ).

Επειδή δεν μπορεί –και δεν πρέπει να επιτρέψουμε – να συνεχιστεί αυτή η οπισθοδρόμηση, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις και με ένα συγκεκριμένο –συγκροτημένο πρόγραμμα, την ψήφο των συνδημοτών μας στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Μέσα από αλλεπάλληλες συζητήσεις μεταξύ μας και διαβουλεύσεις με την κοινωνία αποφασίσαμε να συστήσουμε έναν νέο δημοτικό συνδυασμό, που θα έχει σαν  επικεφαλή τον γνωστό συντοπίτη μας και ενεργό μέλος της κοινωνίας κ. Μανώλη Τσέπελη και θα φέρει το όνομα “Δύναμη για το Αύριο”.

 Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που θα τον στελεχώσουν το δυναμικό μας ψηφοδέλτιο.

 

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ- Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr