Δημοσκόπηση: Οι γνώμες των ψηφοφόρων για τους Δημάρχους Ξάνθης-Δράμας-Κομοτηνής-Καβάλας-Αλεξανδρούπολης.

8 Ιανουαρίου 201410:07

Αρνητικές oι γνώμες για την Ξάνθη. Χτυπάει «ταβάνι» στις θετικές ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης !

Την τελευταία ανάλυση των δεδομένων από τη μεγάλη δημοσκόπηση  που διενήργησε για λογαριασμό  της εφ.ΤΟΛΜΗ, του  XanthiPress.gr, του Kαναλιού 6 και της εφ. Xanthinews παρουσίασε η εταιρία To The Point και δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στην εβδομαδιαία εφημερίδα ΤΟΛΜΗ. Πρόκειται για τις γνώμες των πολιτών στην Περιφέρεια για τους Δημάρχους των Δήμων των 5 πρωτευουσών  της περιοχής.

Από τα αποτελέσματα φανερώνεται η ιδιαίτερα θετική άποψη που υπάρχει για το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, ο οποίος συγκεντρώνεται θετικές γνώμες που ξεπερνούν το 60%  και αρνητικές που βρίσκονται μόλις στο 20,5% ! Ιδιαίτερα θετική είναι επίσης η γνώμη των ψηφοφόρων στους Δήμους Κομοτηναίων (58% θετικές έναντι 27,5% αρνητικές) και Δράμας (52% έναντι 26%). Αρνητική είναι η εικόνα των ψηφοφόρων για το Δήμο της Καβάλας και της Ξάνθης (33,5% θετικές εναντι 56% αρνητικές)

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης  είναι ο μόνος που αποχωρεί στο τέλος της θητείας του ενώ όλοι οι υπόλοιποι Δήμαρχοι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές.

Slide1 Slide2 Slide3 Slide5 Slide4 Slide6

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr