Δημόσιο “Αντίο” στον 46χρονο Ανθυπασπιστή του Στρατού Ξηράς από την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ

26 Μαρτίου 202017:41

Τον αδικοχαμένο συνάνδελφό τους που προσβλήθηκε από τον ιό Covid-19 και δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει την μάχη για την ζωή του, αποχαιρέτησαν πριν από λίγη ώρα οι συνάδελφοί του από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών και την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας ΑΜΘ με την κάτωθι δημόσια ανακοίνωσή τους:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έφυγε σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, τα ξημερώματα από κοντά μας σε ηλικία 46 χρονών ο  Ανθυπασπιστής (ΤΧ) Κ.Μ που υπηρετούσε στο  316 ΣΠΤΧ του Στρατού Ξηράς στην πόλη της Ξάνθης.  Ο συνάδελφος μας κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του διακρίθηκε για το ήθος, την ευγένεια, τον επαγγελματισμό και την καλοσύνη του.

 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), τον αποχαιρετούν με αισθήματα  βαθιάς  θλίψης και οδύνης εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στους συναδέλφους και στους φίλους του, ευχόμενοι να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Ο Πανάγαθος Θεός ας απαλύνει τον πόνο τους.

Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ συνάδελφε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

        Ο Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας

  Δημήτριος Ρώτας                             Γεώργιος Θεοδώρου

Επγός (ΥΔΚ)                                        Τχης (ΠΖ)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr