Δημόσια Έκκληση του Μουσικού Σχολείου για άμεση εύρεση σχολικών αιθουσών

22 Ιουνίου 201609:00

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης , απευθύνουν Δημόσια Έκκληση προς το Δήμο Αβδήρων, τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κύριο Ζαγναφέρη για άμεση εύρεση πρόσθετων σχολικών αιθουσών για το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης.

‘Στην πρόσφατη διαδικασία επιλογής μαθητών για την Α΄ Γυμνασίου, κατέστη εμφανέστατη η αδυναμία του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης να δεχτεί στις υπάρχουσες υποδομές του όλους τους μαθητές που πληρούσαν τις προδιαγραφές για εγγραφή. Οι αιτήσεις ήταν υπερδιπλάσιες από αυτές που μπορεί να δεχτεί το σχολείο σήμερα, και αυτό προκαλεί απογοήτευση των ίδιων των υποψήφιων, των οικογενειών τους αλλά και της Διεύθυνσης του Σχολείου:

Ο Σύλλογος ζητά άμεσα 3 τουλάχιστον επιπλέον αίθουσες από τον Δήμο Αβδήρων, προκειμένου να γίνουν δεκτοί περισσότεροι μαθητές και να καλυφθούν και οι τρέχουσες ανάγκες του Σχολείου.

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να βρεθούμε απέναντι σε τμήμα των κατοίκων της Διομήδειας ούτε να στερηθούν κάποιο τμήμα του ζωτικού χώρου τους. Πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αξιοπρεπής λειτουργία του Μουσικού Σχολείου του Νομού μας μέχρι να βρεθεί καλύτερη λύση.” καταλήγει το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr