Δήμος Ξάνθης: Μείνε σπίτι. Επικοινώνησε. Είμαστε εδώ, για σένα!

18 Μαρτίου 202010:24

Ο Δήμος Ξάνθης στο πλαίσιο της απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών λόγω των προληπτικών μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19, ενημερώνει τους πολίτες της Ξάνθης ότι άμεσα μπορούν να καλούν στο:
τηλέφωνο 2541066304 και στο e-mail: mazisas@cityofxanthi.gr
από τις 07:30 έως 15:00 και να λαμβάνουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης όπως:

1. Την  καταγραφή τους σε περίπτωση που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.

2. Την καταγραφή τους ως  άπορων και οικονομικά αδύναμων κατοίκων του δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

3. Την εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης για όσους  δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.

4. Την προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης (δωρεάν όπου προβλέπεται) και ειδών πρώτης ανάγκης στους άπορους και οικονομικά αδύναμους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

5. Την διεκπεραίωση αιτημάτων τους,  όπως είναι η παραλαβή αιτήσεων – η παράδοση πιστοποιητικών και  τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr