Δήμος Ξάνθης: Η αντιπολίτευση ενώνεται και θα χτυπήσει τον Τσέπελη με Σπαλομπριζόλες

5 Ιανουαρίου 202011:46

Το δίμηνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν αρκετά ενδιαφέρον για το Xanthiprees. Το μέσο αποφάσισε να αποτυπώσει την κατάσταση που διαμορφωνόταν στον Δήμο Ξάνθης από την προεκλογική περίοδο. Ο Καλλικράτης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι και το βιογραφικό αποτυχημένων δημοτικών συμβούλων που ζητούσαν ψήφο για να σώσουν την πόλη από το “παλιό, ήταν ένα εκρηκτικό μείγμα.

Αποτυπώνοντας λοιπόν την προεκλογική περίοδο και τις κινήσεις των υποψηφίων δημάρχων, και τι δεν ακούσαμε. Στην παράταξη του Τσέπελη σε κλειστή συγκέντρωση ανέφεραν ότι εκβιάζουμε για λεφτά, με τον Μανώλη Τσέπελη να τους απαντά “αυτοί δεν μου έχουν ζητήσει ούτε ένα ποτήρι νερό”, στην παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου έγραψαν στην κλειστή τους ομάδα, “είναι λαμόγια και γράφουν για να πάρουν λεφτά” εισπράττοντας τα γέλια ορισμένων υποψήφιων, και ο εκτός συναγωνισμού, Πασχάλης Λύρατζης, τόλμησε να γράψει δημόσια ότι τον εκβιάζουμε όπως στο παρελθόν έχοντας μάλιστα στοιχεία. Του ζητήσαμε βέβαια να μας τα στείλει αλλά ακόμα φορτώνουν τα επισυναπτόμενα αρχεία.

Για τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο, τι να πει κανείς, παρότι που τον ξεπουπουλιάσαμε σε όλη την προεκλογική περίοδο, δεν είπε τίποτα αλλά, έκανε ότι και με τα έργα, αφού έχασε στις εκλογές, μας μίλησε! Όσο για τον Γιάννη Παπαχρόνη, ήταν τόσο συμπαθητική η προσπάθεια του να κερδίσει την αναγνωρισιμότητα που δεν μας έμεινε χρόνος να τον τρολάρουμε. 

Με αυτόν που δεν ασχοληθήκαμε και μας έκανε και εντύπωση, είναι ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου. Ήταν ο πιο σοβαρός από όλους, και το λέμε εμείς που σαν Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφο του “παρα…συριζα” δεν του είπαμε και λίγα

Και φυσικά, δικαιωθήκαμε για την στάση μας. Ο Μανώλης Τσέπελης αποδείχθηκε ο “Χρήσιμος” για το Τουρκικό Προξενείο, τον αποτυχημένο δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Φανουράκη που από τα αζήτητα βρέθηκε να κόβει και να ράβει παντού…ακόμα και στην ΔΕΥΑΞ και “Χρήσιμος” για όποιον ήθελε να ζήσει το παραγοντιλίκι στην Ξάνθη.

Δικαιωθήκαμε ακόμα και όσους βρέθηκαν στην Αντιπολίτευση. Ο Μανώλης Τσέπελης είναι πλέον τόσο αδύναμος που το επόμενο διάστημα οι Ξανθιώτες θα ζήσουν και θα δούνε απίστευτα πράγματα. Και η αντιπολίτευση αντί να λειτουργήσει υπεύθυνα, πρώτα να δημιουργήσει ένα πολιτικό κλίμα στο Δήμο ώστε οι “Φανουρακαίοι”, “Καμαριδαίοι” , “Δροσοραίοι” και “Παρατρεχαματαίοι” να νιώσουν ότι μπορεί να ασκηθεί έλεγχος, διαβάζουν όλη την ημέρα την Διαύγεια (λες και θα πιάσει στεναχώρια τον Φανουράκη) και μαζεύονται σε ταβέρνες, βγάζουν Selfie για να δείξουν ότι είναι ενωμένοι δίνοντας όρκο με την σπαλομπριζόλα στο χέρι. 

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια στον Δήμο θα είναι οικεία για τον Ξανθιώτη. Ότι έζησε με την τρανς κυβέρνηση των ακροαριστερών και ακροδεξιών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το ίδιο θα ζήσει και με τον Δήμο του ΤΣΕΠΕΛΟΦΑΝΟΥΚΑΜΑΡΙΔΗ.

Αναθέσεις, Αποφασίζω και Διατάσσω, Πρόεδροι και Σύμβουλοι τύπου Καρανίκα, και τέλος, κωλοτούμπες δίχως τελειωμό θα είναι στην ημερήσια διάταξη

Και πάλι σε ένα άρθρο για τον Δήμο Ξάνθης δεν μπορούσε να λείπει αυτός στον οποίο ρίχνουμε τις ευθύνες, στον Θανάση Ξυνίδη. Δεν θα συζητούσαμε όλα αυτά αν είχε αποφασίσει να κατέβει για Δήμαρχος. Μπορεί να λέει ότι θέλει, μπορεί να κάνει ένα πάρα πολύ ωραίο έργο στην νέα του ασχολία, αλλά μέσα του ξέρει πως αν αφιέρωνε 4 χρόνια από ζωή του, η πόλη θα κέρδιζε 12 χρόνια

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr