Δήμος Τοπείρου: Πρώτη φορά Γαλάζια Σημαία για την παραλία Ερασμίου

27 Μαΐου 201619:17

Την μεγάλη του ικανοποίηση αλλά και τα συγχαρητήρια του προς όλους εξέφρασε, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου για την κατάκτηση και φέτος της Γαλάζιας σημαίας για την παραλία Μαγγάνων αλλά και για πρώτη φορά και για την παραλία Ερασμίου.

Ένας δύσκολος στόχος και μια μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον Δήμο, της υπηρεσίες του αλλά και τους μικρούς και μεγάλους Δημότες.

Οι μικροί Δημότες είναι φυσικά οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων του Δήμου, οι οποίοι είτε από εκδηλώσεις για την ανακύκλωση, είτε με εκδηλώσεις καθαριότητας βοήθησαν κυρίως στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Οι υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες ώστε να κερδίσουμε και φέτος την Γαλάζια σημαία στην παραλία Μαγγάνων, αλλά και για πρώτη φορά την Γαλάζια σημαία στην παραλία Ερασμίου.
Δημότες του Δήμου μας οι οποίοι ο καθένας με την δική του συμβολή βοήθησαν στην κατάκτηση των σημαιών.
Οι δύο γαλάζιες σημαίες των παραλιών του Δήμου Τοπείρου συμπεριλαμβάνονται στις 430 βραβευμένες ακτές όλης της Ελλάδας. Για το 2016 η Ελλάδα διατήρησε την 3η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 50 χώρες.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τοπείρου

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr