Δήμαρχος Ξάνθης: Το ευχαριστώ είναι λίγο, μπροστά σε αυτά που χρωστάμε στους Συλλόγους μας

9 Σεπτεμβρίου 201919:42

Με την ολοκλήρωση της 29ης διοργάνωσης του θεσμού των Γιορτών Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης δήλωσε:

«Μια ακόμη χρονιά κλείνει θετικά για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης και το χαμόγελο στα χείλη όλων είμαι βέβαιος ότι θα διατηρηθεί έως την επόμενη διοργάνωση που θα έχουμε την ευκαιρία να ετοιμάσουμε όλοι μαζί, με ξεχωριστό, με ιδιαίτερο τρόπο, καθώς θα ανάψουμε τα 30 κεράκια του θεσμού, που εμείς, εσείς, όλοι μας, συνεχίζουμε να τιμούμε, βάζοντας συνεχώς ψηλότερα τον πήχη.

Το ευχαριστώ είναι λίγο, μπροστά σε αυτά που χρωστάμε στους Συλλόγους της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής, που είναι η καρδιά, ο παλμός, η ψυχή των Γιορτών.

Σας ευχαριστούμε βαθιά, για όλα όσα κάνετε τρεις δεκαετίες τώρα γι αυτή την πόλη, για την Ξάνθη της καρδιάς μας, για την Ξάνθη του αύριο.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι, εθελοντές, στελέχη του Δήμου και του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, όλες οι υπηρεσίες και τα νομικά πρόσωπα, όλοι οι Ξανθιώτες, ένας ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, κάνοντας τη λέξη «συνεργασία», σύνθημα και τη λέξη «φιλοξενία», πράξη, μπορούμε και κάνουμε θαύματα.

Όλοι μαζί, σε όλους τους θεσμούς του Δήμου Ξάνθης, που διεκδικήσατε και απολαμβάνετε, προχωρούμε χέρι χέρι και έχουμε ανοιχτές τις αισθήσεις μας, ορθάνοιχτες τις «πόρτες» μας, για να κάνουμε πράξη, τις ιδέες και τα θέλω σας.

Εσείς είστε η Δύναμη για το Αύριο, το δημιουργικό χαμόγελο της Ξάνθης».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr