Δήμαρχος Ξάνθης: Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμειο Ξάνθης βάζει το αποτύπωμά του στην αναπτυξιακή πορεία της Ξάνθης.

9 Νοεμβρίου 201820:40

Παρέμβαση στην εκπομπή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης με τον Δημήτρη Τσιτσή έκανε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εκφράζοντας την ευχή αυτή η συνεργασία,  του ΔΠΘ με το Δήμο Ξάνθης πρέπει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο καθώς τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας είναι ήδη σημαντικά καθώς ο Δήμος Ξάνθης και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο είναι οι πρώτοι φορείς που συνεργάστηκαν σε όλη την Ελλάδα και με αυτή τη σύμπραξη αναβάθμισε το αναπτυξιακό τους αποτύπωμα στην περιοχή.

Έξυπνη Πόλη, έξυπνη Φοιτητούπολη, έγινε  η Ξάνθη με τη σύμπραξη Δήμου και Πανεπιστημίου και με τη συνεργασία αυτή που έχει μέλλον,  προχωρά ο Δήμος και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας που δίνει το Πανεπιστήμιό μας ώστε να προχωρήσει και το δίκτυο με τους λαμπτήρες νέας τεχνολογίας σε ολόκληρο το Δήμο Ξάνθης, που με την εξοικονόμηση θα μένουν στο ταμείο του Δήμου περισσότερα από 200.000 ευρώ. Το Δημοκρίτειο βάζει το καθοριστικό αποτύπωμά του σε αυτή την εξέλιξη, σημείωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης ο οποίος τόνισε ότι η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δείχνει και το πνεύμα συνεργασίας που αναπτύσσεται στην πόλη με συνεννόηση και αίσθημα ευθύνης για το καλό της πόλης και των κατοίκων της.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr