Δήμαρχος Ξάνθης: Ήμουν και εγώ με τον Μητσοτάκη

9 Ιουλίου 202209:53

Με περίπου 500 λέξεις, ο Δήμος Ξάνθης εξέδωσε Δελτίο Τύπου για να ενημερώσει τους δημότες πως ο Δήμαρχος Ξάνθης φωτογραφήθηκε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό. 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε , στον παραθαλάσσιο οικισμό Κρυονέρι, τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στο Ν. Ροδόπης.

Στην τελετή, στην οποία παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, μαζί με εκπροσώπους των πολιτικών, αυτοδιοικητικών, οικονομικών και κοινωνικών αρχών της Θράκης χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, συνεπικουρούμενος από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. «Εμείς παρέχουμε την απαραίτητη στήριξη, τα κεφάλαια, το όραμα, το σχέδιο, έτσι ώστε η Θράκη σήμερα πραγματικά να μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε μία Ελλάδα που αλλάζει», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παροτρύνοντας τα νέα παιδιά να κρατήσουν ζωντανές τις αναμνήσεις από τις εμπειρίες τους στην κατασκήνωση, καθώς όπως είπε «θα είναι εμπειρίες που θα σας συνοδεύουν για μία ζωή».

 

«Αυτό το σημαντικό έργο για τη νέα γενιά της Θράκης είναι μία μόνο απόδειξη ότι αυτά τα οποία λέμε μπορούμε να τα κάνουμε πράξη, σε συνεργασία με την Περιφερειακή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Να δρομολογούμε έργα, τα οποία είναι ωφέλιμα για τους πολίτες -πρωτίστως ωφέλιμα για τους νέους. Χρέος μας είναι η επόμενη γενιά να είναι καλύτερη από εμάς και να μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε μία Ελλάδα, η οποία θα διακρίνεται και δεν θα είναι ουραγός», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Στη συνέχεια, έκοψε την κορδέλα, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενώ, ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε μπάσκετ με τα παιδιά της κατασκήνωσης.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρωθυπουργός είχε σύντομη συνομιλία και φωτογραφήθηκε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού της περιοχής μας, τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο και τους Δημάρχους, Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, Μαρωνείας – Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο και Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr