Δήμαρχος Θάσου: Μεγάλες ζημιές σε δρόμους, γέφυρες, επιχειρήσεις από την κακοκαιρία

23 Νοεμβρίου 201914:15

Τις εκτεταμένες ζημιές που σημειώθηκαν στο νησί του λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας περιέγραψε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους δημοσιογράφους Βασίλη Γούλα και Ελένη Γκρήγκοβιτς o δήμαρχος Θάσου, Λευτέρης Κυριακίδης. «Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε γιατί από τη Δευτέρα αναμένεται ένα νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κυριακίδης.

«Η νύχτα πέρασε ομαλά, σήμερα από το πρωί έχει αρχίσει ξανά να βρέχει. Πριν από λίγο υποδεχθήκαμε τα μηχανήματα του στρατού που θα διανεμηθούν στις πληγείσες περιοχές. Έγινε μία σύσκεψη στο δημαρχείο και κατανείμαμε σε τρία κλιμάκια τις μονάδες του στρατού και βρίσκονται καθ’ οδόν στις πληγείσες περιοχές», σημείωσε ο δήμαρχος Θάσου.

Όπως τόνισε, ο δήμος προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για τη θωράκιση της περιοχής γιατί από τη Δευτέρα αναμένεται ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας. «Προσπαθούμε με τον στρατό και με τα δικά μας μηχανήματα να κάνουμε κάποιες εργασίες ώστε αν το κύμα αυτό έρθει στη Θάσο να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε».

Αναφορικά με τις «πληγές» της χθεσινής κακοκαιρίας είπε: «Υπάρχουν υπόγεια πλημμυρισμένα και επιχειρήσεις όπου έχουν σημειωθεί εκτεταμένες ζημιές». Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, μεγάλες ζημιές υπάρχουν και στο οδικό δίκτυο, στους αγροτικούς δρόμους, σε γέφυρες, στο δίκτυο της ύδρευσης- άρδευσης και αποχέτευσης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr