Δήμαρχος Μύκης : Η κυβέρνηση επιλύει μικρά και μεγάλα προβλήματα της ορεινής περιοχής

10 Μαΐου 202120:27

Στην προμήθεια ενός μηχανήματος έργου JCB για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες και την συντήρηση του συνόλου της αγροτικής και κτηνοτροφικής οδοποιίας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητές του προβαίνει ο Δήμος Μύκης με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Μάλιστα, όπως μεταξύ άλλων είχε ανακοινώσει στις 29 Απριλίου το Xanthipress, πρόκειται για μια από τις επτά (7) συνολικά χρηματοδοτήσεις που εγκρίθηκαν, από τις οποίες τρεις αφορούν τις Περιφερειακές Ενότητες Ξάνθης και Ροδόπης και συγκεκριμένα τον Δήμο Μύκης (€ 120.000) αλλά και τους Δήμους Μαρώνειας-Σαπών (€ 200.000) και Ιάσμου (€ 40.000).

Η ύπαρξη του συγκεκριμένου μηχανήματος στον στόλο οχημάτων του Δήμου αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινής μετακίνησης των κτηνοτρόφων και αγροτών της ορεινής περιοχής του Δήμου Μύκης από και προς τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις  και αγροτικές τους καλλιέργειες.

Από την δημόσια ανακοίνωση που διακινήθηκε σήμερα από τον Δήμο Μύκης, ο Δήμαρχος Ριτβάν Ντελή Χουσεϊν συνδέει την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Στέλιου Πέτσα για την χρηματοδότηση του Δήμου στην επικοινωνία και πολιτική “πίεση” του Βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη, τον οποίο και ευχαριστεί δημοσίως.

“Με την απόφαση αυτή αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση δια του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και του βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρου Τσιλιγγίρη στέκονται δίπλα στο Δήμο Μύκης και τους κατοίκους συνδράμοντας αποφασιστικά στην επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ορεινή περιοχή του Δήμου Μύκης.” δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr