Δημαρχόπουλος: Συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους και τα στελέχη στο Δήμο Ξάνθης, για τις άοκνες προσπάθειές τους

5 Ιανουαρίου 201919:16

Άργησε λίγο αλλά τελικά ήρθε η «Σοφία» και στην Ξάνθη. Οι προσπάθειες του Δήμου Ξάνθης συνεχίζονται και υπενθυμίζουμε ότι η τηλεφωνική γραμμή 25410 70421 είναι στη διάθεση των πολιτών,  συνδράμοντας το Δήμο Ξάνθης, να ενημερώνουν για σημεία στα όρια του Δήμου που μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα και δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψη των υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος ενημέρωσε ότι, ο  δήμος μας επιχειρεί με 7 ειδικά οχήματα και με περισσότερους από 60 εργαζομένους για να διατηρήσει τους δρόμους προσβάσιμους και ασφαλείς. Υπάρχει επάρκεια σε αλάτι, σε οχήματα και σε προσωπικό. Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και την επιτυχή αντιμετώπιση τους, όλες οι επιχειρησιακές ενέργειες θα συνεχιστούν και κατά την διάρκεια της νύχτας.Μεγάλη προσοχή σε όλους τους πολίτες στις μετακινήσεις τους, για το ενδεχόμενο του φαινομένου του παγετού καθώς οι θερμοκρασίες είναι οριακά κοντά στο 0 με τάση να έχουμε και αρνητικό πρόσημο τη νύχτα.

Ο Χ. Δημαρχόπουλος σημειώνει:  Συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους και τα στελέχη στο Δήμο Ξάνθης, για τις άοκνες προσπάθειές τους. Αντιμετωπίζουμε και αυτά τα ακραία καιρικά φαινόμενα, σε όλο το εύρος του Δήμου μας, όλοι μαζί.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr