ΔΗΜΑΡ Ροδόπης εναντίον Πεταλωτή: Χρησιμοποίησε τη συνάντησή μας για να πάρει θέση τομεάρχη στο ΠΑΣΟΚ !

3 Σεπτεμβρίου 201305:37

Την αντίδραση των στελεχών της ΔΗΜΑΡ προκαλεί το γεγονός ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, μετά τη συνάντηση που είχε με στελέχη της ΔΗΜΑΡ και η οποία είχε αποκαλυφθεί από το XanthiPress.gr, και τη σύμπτωση απόψεων που υπήρξε σε θέματα ανασυγκρότησης του χώρου της Κεντροαριστεράς, επανέκαμψε στα κομματικά του ΠΑΣΟΚ και ανέλαβε τη θέση του Τομεάρχη Δικαιοσύνης.  Η ΔΗΜΑΡ Ροδόπης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Η Περιφερειακή οργάνωση ΑΜ-Θ της ΔΗΜ.ΑΡ. προσήλθε μετά από συνεννόηση με στελέχη του κόμματος στο νομό Ροδόπης, σε συνάντηση με τον πρώην υπουργό και βουλευτή Γιώργο Πεταλωτή, προκειμένου να διερευνήσουν από κοινού την προοπτική και τους τρόπους συνεργασίας στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός ευρύτερου πόλου του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της κεντροαριστεράς.

Στην συνάντηση στην οποία παρέστησαν δύο μέλη της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ και τέσσερα στελέχη της περιφερειακής οργάνωσης, διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων στην αναγκαιότητα άθροισης πολιτικών δυνάμεων απέναντι στην μονοδιάστατη πολιτική των μνημονίων που εντείνει τα κοινωνικά αδιέξοδα από την μια και τον λαϊκισμό κομμάτων της αντιπολίτευσης από την άλλη.

Ο κ. Πεταλωτής μάλιστα, εμφανίστηκε ως δριμύς επικριτής της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της πολιτικής του ηγεσίας καθώς και της συμμετοχής του στο σημερινό κυβερνητικό σχήμα.  Ήταν ο ίδιος άλλωστε που είχε δημοσίως και με συνεντεύξεις του στον τοπικό τύπο, εξάρει την απόφαση της ΔΗΜΑΡ για αποχώρηση από την κυβέρνηση.

Η συνάντηση κατέληξε στην απόφαση της διοργάνωσης από κοινού μέσα στον Σεπτέμβριο εκδήλωσης για την κεντροαριστερά με την ενεργό συμμετοχή σε αυτήν του ίδιου του κ. Πεταλωτή, ως πρόκριμα μιας μελλοντικής συνεργασίας.

Αντ΄ αυτού, την επομένη ενημερωθήκαμε ότι ο κ. Πεταλωτής αποδέχθηκε πρόταση του ΠΑΣΟΚ να αναλάβει τομεάρχης δικαιοσύνης.

Είναι φανερό ότι με αυτό τον τρόπο ο κ. Πεταλωτής φάνηκε να χρησιμοποιεί την συνάντηση με την ΔΗΜΑΡ προκειμένου να εξασφαλίσει κομματικά οφίκια του ΠΑΣΟΚ.

Τέτοιου είδους πολιτικές συμπεριφορές δεν μπορεί παρά να είναι απολύτως καταδικαστέες στην συνείδηση των πολιτών, εντελώς ασύμβατες με το ήθος και τις αρχές της ΔΗΜΑΡ και συνεπώς ως προς εμάς το θέμα αυτό λύθηκε αυτομάτως.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr