Δήλωση Ζαγναφέρη για τη νίκη Μητσοτάκη στις εκλογές της ΝΔ

11 Ιανουαρίου 201617:05

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης αναφέρει:

Ο κόσμος της Ν.Δ. αποφάσισε και επέλεξε για αρχηγό τον Κ. Μητσοτάκη. Σήμερα ξημέρωσε μια άλλη μέρα. Όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι να προχωρήσουμε με επικεφαλής τον νέο αρχηγό σε επαναπροσδιορισμό των σχέσεών μας με την κοινωνία, σε σχεδιασμό και υλοποίηση αποφάσεων με μοναδικό γνώμονα την σωτηρία της χώρας από την λαίλαπα των αριστερών κυβερνώντων καιροσκόπων.

Εύχομαι στον νέο αρχηγό καλή επιτυχία από καρδιάς και να αντλεί δύναμη από τον κόσμο της παράταξης για την υλοποίηση των ονείρων μας. Η Ν.Δ. να εξελιχθεί από κόμμα «παρεών» σε κόμμα αξιών και αρχών.

Τέλος, επειδή την κάθε νίκη την σηματοδοτεί και το μέγεθος του αντιπάλου, θερμά συγχαρητήρια και στον Β. Μειμαράκη, τον οποίο όλοι οι νεοδημοκράτες τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην παράταξη. Ο κομματικός του βίος αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νεοσσούς πολιτικούς.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr