Δήλωση του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης

2 Σεπτεμβρίου 201920:03

Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω σήμερα τα καθήκοντά μου ως Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης. Είναι μια θέση ευθύνης που μου εμπιστεύτηκε ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος τον οποίο και ευχαριστώ. Μία θέση στην οποία οφείλω να ανταποκριθώ για  όλους εκείνους που με στήριξαν και με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

Σήμερα διαδέχομαι έναν άνθρωπο που έχει ξεχωρίσει για το ήθος και την πολιτική του ευπρέπεια. Μία προσωπικότητα που πάσχισε για το καλό του τόπου μας την προηγούμενη πενταετία. Αγαπητέ Κώστα Ζαγναφέρη, σε ευχαριστώ για τη συνεργασία μας το προηγούμενο διάστημα και σου εύχομαι υγεία και ευημερία.

Η Περιφερειακή Ενότητα της Ξάνθης, είναι μία περιοχή πλούσια σε ιστορία, παραδόσεις και έθιμα, ένα αστείρευτο πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο. Είναι μια περιοχή που συνδυάζει τον πλούσιο ορεινό όγκο με τη θάλασσα, έχοντας σαν συνδετικό κρίκο τον ποταμό Νέστο. Είναι μια περιοχή που ως πυλώνες  ανάπτυξης λειτουργούν τόσο  ο πρωτογενής τομέας όσο και ο τουρισμός. Είναι μια περιοχή που μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των μεγαλύτερων.

Είμαι αποφασισμένος να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια και να εργαστώ  με ειλικρίνεια, διαφάνεια και ισονομία απέναντι στον πολίτη, να συνεργαστώ με συλλογικούς φορείς και δημιουργικές οντότητες. Έχοντας συνοδοιπόρους τους συναδέλφους περιφερειακούς συμβούλους και το ανθρώπινο δυναμικό της περιφέρειάς μας, είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με κάποιους από αυτούς είχα ήδη την τιμή να συνεργαστώ το προηγούμενο διάστημα στον τομέα της Αγροτικής Οικονομίας και της προώθησης των αγροτικών προϊόντων.

Απευθυνόμενος σε όλους τους φορείς της Περιφερειακής ενότητας Ξάνθης σας καλώ σε μία ειλικρινή συνεργασία, ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι μας, να αξιοποιηθούν εποικοδομητικά προτάσεις, και τυχόν προβλήματα να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, η οποία αποτελεί σταθερό αρωγό σε κάθε μου εγχείρημα. Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον εκλιπόντα περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη που με επέλεξε για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιό του ως εκπρόσωπο της Δημοτικής ενότητας Σταυρούπολης, έναν τόπο στήριγμά μου σε κάθε μου προσπάθεια. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για άλλη μία φορά και να ευχηθώ καλή συνεργασία. Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τις προσδοκίες σας.

Σας ευχαριστώ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr