Δήλωση Στάθη Γιαννακίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

8 Ιουλίου 201915:21

Ανακοίνωση μετά το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας εξέδωσε ο πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης και μέχρι πρότινος Υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη Στάθης Γιαννακίδης.

Mια μεγάλη μάχη ολοκληρώθηκε και οι μάχες δεν είναι πάντα νικηφόρες. Δώσαμε έναν έντιμο, συλλογικό αγώνα, καταφέραμε αρκετά αλλά σε προσωπικό επίπεδο η επίδοση δεν συνοδεύτηκε από την εκλογή ενώ ο λαός επέλεξε μια νέα κυβέρνηση.  Δώσαμε όμως και αρκετές απαντήσεις σε όσους αρέσκονται να βλέπουν «μηχανισμούς» και «συνωμοσίες»  και φέραμε το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο στην Ξάνθη, εκφράζοντας όλη την κοινωνία μαζικά και οριζόντια, μοναδική κουκκίδα αισιοδοξίας στο χάρτη της Βόρειας Ελλάδας.

Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους πολίτες για τη στήριξη, συνολική και προσωπική, τη συγκινητική αποδοχή σε μια συγκυρία δύσκολη για το κόμμα μας αλλά και την εξαιρετική ομάδα συνεργατών, εθελοντών και συντρόφων για τον ωραίο και επιτυχημένο αγώνα που δώσαμε. Με αυτή την πολιτική παρακαταθήκη, με την αγνή και ακηδεμόνευτη σχέση που αναπτύξαμε με την κοινωνία και, ειδικά, τους νέους και με το ισχυρό πολιτικό μας αποτύπωμα ως Κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ξάνθη, συνεχίζουμε την προσπάθεια για να εκφράζουμε όλο το δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο της περιοχής.

Αυτόν που μας στήριξε σθεναρά και κόντρα σε κάθε προγνωστικό. Τώρα, θα κάνουμε και την αυτοκριτική μας, θα ανασυνταχθούμε και θα επανέλθουμε πιο δυνατοί. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν ο μόνος και ισχυρός προοδευτικός πόλος στο πολιτικό σύστημα. Θερμά συγχαρητήρια στο σύντροφο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ για την επανεκλογή του αλλά και στους δύο νέους βουλευτές της Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη και Μπαράν Μπουρχάν, στους οποίους εύχομαι κάθε επιτυχία με γνώμονα το καλό της περιοχής. 

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μπροστά μας μεγάλους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες για να αντιπαλέψουμε το σκληρό νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα της ΝΔ με στόχο τη διάσωση των κατακτήσεων της ελληνικής κοινωνίας. Θα τον δώσουμε όλοι μαζί.

 Σας ευχαριστώ Στάθης Γιαννακίδης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr