Δήλωση Κουίκ για το θάνατο του Θ. Παυλίδη

31 Μαΐου 201511:27

Σε δήλωση του Τ. Κουίκ, αναφέρεται:

Ο Υφυπουργός Επικρατείας για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Τέρενς Κουίκ, από την Κεφαλονιά όπου βρίσκεται, καθ’ οδόν για τη Λευκάδα για να εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στις ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις του νησιού, μόλις πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του γιού του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Γιώργου Παυλίδη, έκανε την εξής δήλωση:

«Η μαύρη είδηση που μου τηλεφωνήθηκε από την Ξάνθη ήταν ένα σοκ. Και ως μέλος της ελληνικής Κυβέρνησης και ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ και ως επικεφαλής του Περιφερειακού συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, στέλνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο Γιώργο Παυλίδη, με τον οποίο επικοινώνησα πριν από λίγο τηλεφωνικά, για να του εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου.

Δυστυχώς, η γεωγραφική τοποθεσία στην οποία βρίσκομαι και μάλιστα με την υποτυπώδη πορθμειακή σύνδεση, ανεξάρτητα με την εκπροσώπηση στις αποψινές και αυριανές εκδηλώσεις της Λευκάδας για λογαριασμό του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, δεν μου δίνουν καμία δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην Ηπειρωτική χώρα και από εκεί στην Ξάνθη για να παραστώ στην κηδεία.

Το Συνδυασμό μας θα εκπροσωπήσουν και οι δύο Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης και Στέλλα Γκανιάτσου, όπως και οι επικεφαλής ανά Νομό του Συνδυασμού μου Χρύσα Ούτση, Κώστας Βουζουκίδης και Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες θα επισκεφθώ τον Γιώργο Παυλίδη και την οικογένειά του, για να του υποβάλλω από κοντά τα συλλυπητήριά μου και είμαι βέβαιος ότι η Παναγία θα απλώσει τοίχο προστασίας στο νεοβάπτιστο αγγελούδι του 32χρονου Θοδωρή».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr