Οι δικαιούχοι στέγασης στις φοιτητικές εστίες του ΔΠΘ στην Κομοτηνή

18 Ιουνίου 201613:44

Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι στέγασης στις φοιτητικές εστίες του ΔΠΘ στην Κομοτηνή για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και μετά από εξέταση των υποβληθέντων εμπρόθεσμα αιτήσεων στέγασης προπτυχιακών φοιτητών από Β’ έτος σπουδών έως πτυχίο(ν+2), οι παρακάτω φοιτητές (ακολουθεί συνημμένος πίνακας) είναι δικαιούχοι στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 στις φοιτητικές εστίες του Δ.Π.Θ. στην Κομοτηνή.

1. Όσοι φοιτητές διέμεναν κατά την προηγούμενη χρονιά και είναι δικαιούχοι και για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 θα παραμείνουν στα ίδια δωμάτια (αφορά μόνο όσους διαμένουν ήδη σε μονόκλινα) αφού από 1-9-2016 έως
και 30-9-2016 ανανεώσουν το δικαίωμα παραμονής τους τακτοποιώντας και τις οικονομικές εκκρεμότητές τους (μεταφορά εγγύησης στην καινούργια χρονιά).

Για την διαδικασία αυτή θα απευθύνονται στο Λογιστήριο (παραπλεύρως του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής).
Οι παραπάνω ενέργειες θα πραγματοποιούνται από τους φοιτητές με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας.

2. Όσοι φοιτητές είναι δικαιούχοι στέγασης για πρώτη φορά θα παραλάβουν το δωμάτιό τους από 1-10-2016 και μετά την αποχώρηση των παλαιών φοιτητών καταβάλλοντας 90 ευρώ (εγγύηση) νια την παραλαβή του δωματίου.

3. Όσοι φοιτητές διαμένουν στις φοιτητικές εστίες του Δ. Π. Θράκης από προηγούμενο έτος και οι οποίοι:
α) δεν υπέβαλλαν δικαιολογητικά για το νέο ακαδημαϊκό έτος,
β) απορρίφθηκαν λόγω οικονομικών-κοινωνικών κριτηρίων και
γ) έχουν συμπληρώσει τα έτη σπουδών (4+2),

δεν δικαιούνται στέγασης και καλούνται να εκκενώσουν τα δωμάτια τους έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2016.

2. 2.ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ.pdf
3. 3. ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.pdf

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr