Διήμερο πολιτικό-πολιτιστικό Φεστιβάλ της ΕΑΑΚ στην Ξάνθη

28 Φεβρουαρίου 201412:00

Το 4ο πολιτικό-πολιτιστικό φεστιβάλ διοργανώνει την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Μάρτη στο αμφιθέατρο προκάτ της πολυτεχνικής σχολής της Ξάνθης η Ενωτική Πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Αριστερών «Λεγεωνάριοι-Κουρσάροι».

Το φεστιβάλ ξεκινά την Παρασκευή 7 του Μάρτη στις 18.00 με την εκδήλωση-συζήτηση «από τη Μανωλάδα στο Φαρμακονήσι – το σύγχρονο σκλαβοπάζαρο» με ομιλητές το μέλος της Κίνησης για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα Γιώργο Λογοθέτη και το μέλος της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης Μενέλαο Εξίογλου. Η ημέρα ολοκληρώνεται με ρεμπέτικο γλέντι με τους «Άγγελους του Τσιτσάνη».

Η δεύτερη μέρα (Σάββατο 8 Μάρτη) ξεκινά στις 18.00 με εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «η συμβολή της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας και της εναλλακτικής ενημέρωσης στο κίνημα» με ομιλητές τους δημοσιογράφους Γιάννη Γκίρμπα (ελεύθερη αυτοδιαχειριζόμενη ραδιοφωνία της Ε.Ρ.Τ.3) και Θοδωρή Μπακάλη (διαχειριστή του indexanthi.gr). Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται με συναυλία του θρυλικού σχήματος του Στέλιου Σαλβαδόρ «Μωρά στη Φωτιά» και των «Roundlights» (οικονομική ενίσχυση: τρία ευρώ με μπύρα).

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr