Διοικητής νοσοκομείου Καβάλας προς συμβασιούχους: Οφείλετε τις δουλειές σας σε Ξανθό-Πολάκη

26 Οκτωβρίου 201800:16

Να στηρίξουν και δημοσίως την κυβέρνηση και κυρίως τους υπουργούς Αν. Ξανθό και Π. Πολάκη στους οποίους οφείλουν το γεγονός πως θα έχουν δουλειά, προτρέπει τους συμβασιούχους ο Διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, όπως αποκαλύπτει η ΠΟΕΔΗΝ.

Ειδικότερα, ο Αναστάσιος Καρασαβόγλου, διοικητής του νοσοκομείου στην Καβάλα, τονίζει προς τους εργαζόμενους πως έχουν δουλειά χάρη στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, δηλαδή τον Ανδρέα Ξανθό και τον Παύλο Πολάκη.

Όπως ανέφερε, «το ότι μπορείτε να και είστε πάλι υποψήφιοι, μπορείτε να υποβάλετε δηλαδή και πάλι την αίτησή σας και άρα χωρίς διακοπή να απασχοληθείτε, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην πολιτική απόφαση της πολιτικής υγείας του υπουργείου Υγείας. Στον Ξανθό και στον Πολάκη δηλαδή. Δεν μου αρέσει να μιλώ έτσι, αλλά αυτό είναι. Και οποιοσδήποτε γύρω γύρω σας λέει κάτι διαφορετικό, σας λέει μπούρδες. Μπούρδες σας λέει. Το ότι μπορείτε να είστε υποψήφιοι τώρα πάλι και θα είστε μαζί μας το Δεκέμβριο, πάλι θα συνεργαστούμε, το οφείλετε στον Πολάκη και στον Ξανθό και σε κανέναν άλλο. Το λέω αυτό γιατί επιτέλους θα πρέπει να λέμε και ορισμένα πράγματα με το όνομά τους. Θα πρέπει να τα λέμε και σε όποιον αρέσει».

Ακόμη, σύμφωνα με τον διοικητή, οφείλουν οι συμβασιούχοι να κοινοποιούν και σε άλλους το «δώρο» της εργασίας που τους έκανε η κυβέρνηση: «Θέλω να σας ακούω να το λέτε σε κουβέντες που κάνετε έξω». «Και θέλω να μας στηρίξετε στη δημόσια κουβέντα που γίνεται έξω, αυτά που ακούμε απ έξω, ότι στο νοσοκομείο φέρνουν τους ίδιους και μόνο τους ίδιους και αποκλείουν όλους τους υπολοίπους. Θέλω να μας στηρίξετε σε αυτό. Μην αφήνετε σε εμάς να τραβάμε όλο αυτόν το Γολγοθά των επιχειρημάτων, ότι συνειδητά επιλέγουμε να απασχολήσουμε το προσωπικό που ήδη έχουμε».

Από την πλευρά της η ΠΟΕΔΗΝ κατήγγειλε την προπαγάνδα του διοικητή προς το συμβασιούχο προσωπικό του Νοσοκομείου (πρώην εργολαβικό) και σημείωσε πως πρόκειται για «ομηρία του προσωπικού», που δείχνει «το ύφος και ήθος της “πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης”».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Δεν έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση που σέβεται το δικαίωμα στην εργασία των πολιτών. Ο Πολάκης έχει ξαμολήσει τους Διοικητές των Νοσοκομείων να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του ιδίου.

Ο Διοικητής του ΓΝ Καβάλας κάλεσε σε συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου το Συμβασιούχο προσωπικό (πρώην εργολαβικό). Ο τρόπος που μίλησε στους εργαζόμενους δείχνει το ύφος και ήθος τους «πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης».

 

Με απύθμενο θράσος και τσαμπουκά τους λέει και ξαναλέει φωνάζοντας ότι χρωστάνε στον Πολάκη και τον Ξανθό.

Τους πουλάει τσαμπουκά αν και χάνουν τη δουλειά τους επειδή έληξε η σύμβασή τους. Τους εκμαυλίζει με το δικαίωμα που έχουν να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση στη νέα προκήρυξη που θα εκδοθεί.

Σας κοινοποιούμε ηχητικό της ομιλίας του Διοικητή.
Κτυπάει το χέρι στο τραπέζι, φωνάζει ότι πρέπει να οφείλουν στον Πολάκη – Ξανθό.

Δημόσιος λειτουργός ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΜΗΡΙΑ του συμβασιούχου προσωπικού.

Όλα για να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr