Δείγμα διακυβέρνησης από τους “ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, προχειρότητα!

20 Ιανουαρίου 201911:26

Όσοι έχουν ανακοινώσει μέχρι σήμερα την υποψηφιότητα τους για τον Δήμο Ξάνθης, μπορεί να κοινοποίησαν το πρόγραμμα τους και το όραμα για τον Δήμο, μας έδειξαν όμως τις οργανωτικές τους δυνατότητες.

Ο νυν Δήμαρχος μας τις έδειξε από την προηγούμενη προεκλογική περίοδο και όσο ήταν Δήμαρχος, ο δραστήριος κ.Παπαχρόνης κάνει μια συμπαθητική προσπάθεια η οποία χάνεται στην καλλιτεχνική φύση της παράταξης, και ο κ. Χατζηθεοδώρου ψάχνει τα βήματα του στην κανονικότητα οπότε και δεν του μένει χρόνος για να μάθει να οργανώνει και να διοικεί.

Όμως από την παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου θα περίμενε κανείς – και με τις γνώσεις των συνεργατών του – από την οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας ακόμα, να δείξει τα σημάδια αυτά που θα αποτελέσουν και το δείγμα αλλαγής στον Δήμο που τόσο πολύ διαφημίζουν.

Αν κρίνουμε όμως από την δημοσιοποίηση της παρουσίασης της παράταξης, η προχειρότητα και η έλλειψη φαντασίας, μάλλον θα αρκεστούμε στην “Ευχούπολη Ν2” , και αυτό, αν κατορθώσουν να φτάσουν στον δεύτερο γύρο

Δείτε το spot στο twitter, και κλάψτε αργότερα

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr