Διευρυμένη σύσκεψη για τον TAP αποφάσισε η συνάντηση Εργασίας στο Δημαρχείο Καβάλας

24 Οκτωβρίου 201618:25

Η σύγκληση νέας διευρυμένης σύσκεψης με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρείας TAP αλλά και παραγόντων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής αλλά και επιστημονικών συμβούλων του Γεωτεχνικού και του Τεχνικού Επιμελητηρίου, αποφασίστηκε και τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο μετά από πρόσκληση της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα. 

Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι βουλευτές Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χρήστος Γάκης εκπροσωπώντας τον αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Μαρκόπουλο, οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών του πρώην Δήμου Φιλίππων καθώς και οι εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας.

Η απόφαση που ελήφθη είναι να συγκληθεί το συντομότερο δυνατόν στο δημαρχείο Καβάλας ευρεία σύσκεψη φορέων στην οποία θα κληθούν να συμμετέχουν οι ακόλουθοι:

– Δήμαρχος Καβάλας
– Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καβάλας
– Βουλευτές Καβάλας
– Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών του πρώην Δήμου Φιλίππων καθώς και οι νομικοί και τεχνικοί σύμβουλοι αυτής
– Αγροτικός Σύλλογος Καβάλας
– Εκπρόσωποι της εταιρείας ΤΑΡ
– Γεωτεχνικό Επιμελητήριο
– Τεχνικό Επιμελητήριο
– Ειδικοί επιστήμονες
– Πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υ.ΠΕ.Κ.Α

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr