Διαθήκη 900 εκατομμυρίων ευρώ είχε έτοιμη ο Σουμάχερ

6 Ιανουαρίου 201420:28

Τη διαθήκη του για τη νομή της περιουσίας των 900 εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά, αυτοκίνητα και ακίνητα, είχε ήδη συντάξει ο θρύλος της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, πριν από τρία χρόνια.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, το 2010, ο Σουμάχερ, είχε παραδεχτεί πως είχε κάνει τη διαθήκη του για πρώτη φορά: «Ναι, έχω κάνει τη διαθήκη μου, γιατί είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Δεν είναι τόσο εξαιτίας του φόβου για κάποιο ατύχημα στους αγώνες, όσο γιατί διάφορα μπορούν να συμβούν στην καθημερινή ζωή».

Αυτό το προαίσθημα για την «καθημερινή ζωή» έγινε πραγματικότητα στις 29 Δεκεμβρίου, όταν χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή του
Σταθερή, αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ οκτώ ημέρες μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

«Η κλινική εικόνα του Μίκαελ Σουμάχερ είναι σταθερή καθώς βρίσκεται υπό διαρκή θεραπεία και φροντίδα. Ωστόσο, οι θεράποντες γιατροί του τονίζουν ότι εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του κρίσιμη», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου ο Σουμάχερ νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα.

Ο Γερμανός πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα Ένα με 91 νίκες – αριθμό ρεκόρ, έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε βράχο.

Πηγή : ΕΘΝΟΣ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr