Διασπασμένη σε 3 κομμάτια συνεχίζει η πλειοψηφία στο Δήμο, διαψεύδουν οποιαδήποτε σύγκλιση. Το παζλ των υποψηφίων

3 Ιανουαρίου 201412:26

Διαψεύδουν οποιαδήποτε φήμη κυκλοφόρησε περί πιθανότητας σύγκλισης στην παράταξη της πλειοψηφίας οι εμπλεκόμενοι. Κύρια ο Μανώλης Τσέπελης, για τον οποίο κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες, τις οποίες οι συνεργάτες του χαρακτηρίζουν ευσεβείς πόθους κάποιων αλλά καθόλου πραγματικές.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ο Μανώλης Τσέπελης, επικεφαλής της μίας από τις τρεις τάσεις που έχουν διασπάσει την παράταξη της πλειοψηφίας και κινούνται για τη δημιουργία ξεχωριστών συνδυασμών, αναφέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση σύγκλισης με την τάση της οποίας ηγείται ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος, θεωρώντας ότι διαθέτουν καλύτερα εφόδια και εμπειρία για να διεκδικήσουν το Δήμο της Ξάνθης.

Πολύ περισσότερο από πουθενά δεν προκύπτει να υπάρχει κάποια παρέμβαση του απερχόμενου Δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη προς την παράταξή του για ανάδειξη ενός επικεφαλής. Άλλωστε, στην πλευρά του Δημήτρη Μπένη, που συγκροτεί το δικό του συνδυασμό,  φαινεται πως θεωρείται αδύνατη οποιαδήποτε συζήτηση για σύγκλιση με άλλο συνδυασμό, με όρους που δεν περιλαμβάνουν το Δ. Μπένη ως επικεφαλής.

Οι τρεις πλευρές κινούνται αυτόνομα την ώρα που το ενδιαφέρον, πολιτικό και παραπολιτικό, κινείται γύρω από την υποστήριξη του Αλ. Κοντού προς την πλευρά Δημαρχόπουλου αλλά και τη διαρκή φημολογία ότι ο βουλευτής είναι δυνατόν, αν συνεχιστεί η δυστοκία που υπάρχει, να κατέλθει ο ίδιος ως υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό που δημιουργείται.

Με άνεση ο Πούλιος, αναμένεται ο ΣΥΡΙΖΑ, παλεύει ο Τσιακίρογλου

Τέλος, στις άλλες πλευρές, ο Χρήστος Πούλιος, ως γνωστόν, κινείται με μεγάλη άνεση χρόνου και κάνει τις τελικές προσθήκες στο συνδυασμό του, έχοντας αισθητά καλύτερη αφετηρία από τους υπόλοιπους διεκδικητές, από το ΣΥΡΙΖΑ και το Νίκο Ανταμπούφη αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις μετά τις Γιορτές ενώ η Συσπείρωση συνεχίζει ως έχει.

Η αβεβαιότητα συνεχίζεται στην πλευρά Τσιακίρογλου με τον ίδιο να επιμένει ότι θα κατορθώσει να συγκροτήσει συνδυασμό παρά τις συνεχείς αναβολές των τελευταίων μηνών και τη διαρκή φημολογία ότι θα εγκαταλείψει για τρίτη φορά την προσπάθεια. Βέβαια, το μοναδικό όνομα υποψηφίου του που έχει διαρρεύσει στερείται σοβαρότητας για την ώρα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr