Ένταση στην Πλατεία. Φυγαδεύτηκε ο Γεν. Διευθυντής της Diana στην Piazza (video)

5 Απριλίου 201208:12

Σαν κλέφτης, κυριολεκτικά και μεταφορικά αποχωρεί η Diana και οι συνεργάτες της από την Ξάνθη. .

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε μετά τη συζήτηση της αίτησης πτώχευσης της Diana σε βάρος του Γεν. Διευθυντής της εταιρίας κ. Σιδερίδη. Στις 10.45 περίπου, τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον προπηλακίζουν για όσα έχουν συμβεί στη Χαρτοποιία και τον τρόπο που κλείνει η εταιρία. Επίσης του επεσήμαναν ότι παραμένουν απλήρωτοι για 7ο μήνα και ότι πλησιάζει Πάσχα. Εργαζόμενοι εντόπισαν τον Γενικό Διευθυντή, ο οποίος μόλις είχε καταθέσει στη σύζητηση της αγωγής ενώπιον του Πρωτοδικείου Ξάνθης.

Ήρθε η Αστυνομία για να τον φυγαδεύσει

Ο Γεν. Διευθυντής της Diana μαζί με τους δικηγόρους της εταιρίας αναγκάστηκαν να μπουν στην Piazza , όπου και αποκλείστηκαν.Οι εργαζόμενοι συνέχισαν να αποδικιμάζουν τα στελέχη της Χαρτοποιίας ενώ κάποιοι πέταξαν κέρματα προς το μέρος τους για να επισημάνουν ότι παραμένουν απλήρωτοι. Χρειάστηκε να εμφανιστούν 10 περίπου άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ καθώς και άνρες της Ασφάλειας Ξάνθης προκειμένου να φυγαδευτεί από την πίσω πόρτα.

Το επεισόδιο έγινε στο κέντρο της Ξάνθης και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι όλος ο κόσμος που παρακολούθησε το περιστατικό, συμπαραστάτθηκε στους εργαζόμενους.

Δείτε το βίντεο τη στιγμή που γίνεται αντιληπτός από τους εργαζόμενους, τον αποκλεισμό του στην Piazza και τη φυγάδευσή του από την πίσω πόρτα.


diana_plateia_4

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr