Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ για τη Venus

12 Ιουνίου 201309:46

Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εργοδοσία της VENUS,που προκλητικά προχώρησε σε λοκ άουτ στο τμήμα της παραγωγής που συμμετείχε μαζικά στην στάση εργασίας που είχε κηρύξει για σήμερα το κλαδικό σωματείο, διεκδικώντας την αποπληρωμή των 2 μηνιάτικων που τους χρωστάει ο εργοδότης. Από το πρωί στο εργοστάσιο καλλιεργούταν κλίμα τρομοκρατίας από τον εργοδότη προκειμένου να μην συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στην στάση εργασίας.

Γελιούνται οι μεγαλοεργοδότες αν πιστεύουν πως οι εργαζόμενοι τρομοκρατούνται. Η προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους δείχνει ότι οι ίδιοι είναι τρομοκρατημένοι.
Η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ καλεί κάθε συνδικάτο να σταθεί στο πλευρό του κλαδικού σωματείου κλωστοϋφαντουργίας – ιματισμού – δέρματος, τους εργαζόμενους της VENUS ακόμα πιο αποφασιστικά να συσπειρωθούν στο σωματείο. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην VENUS για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ
(Σ.Σ. Πολιτική κάνει βέβαια το ΠΑΜΕ Ξάνθης (ΚΚΕ) και καλά κάνει, αλλά θα το ευχαριστηθεί άραγε αν κλείσει και η VENUS κι έχει την τύχη των άλλων εργοστασίων; Γιατί σε κάποια άλλα εργοστάσια, οφείλουν 3 και 4 μηνιάτικα και φύλλο δεν κινείται…).

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr