Διάλειμμα ενός χρόνου για την Τζένιφερ Λόρενς;

26 Φεβρουαρίου 201412:00

Η Τζένιφερ Λόρενς μοιάζει πανταχού παρούσα τα τελευταία δύο χρόνια, στα οποία κατάφερε να αναδειχθεί σε εμπορική πρωταγωνίστρια, με τους «Αγώνες Πείνας», αλλά και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό με τον περσινό «Οδηγό Αισιοδοξίας». Αλλά, σύμφωνα με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάιστιν, ίσως είναι έτοιμη να αποχωρήσει για λίγο.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun on Sunday, ο Γουάινστιν είπε ότι η Λόρενς είναι εξουθενωμένη από τη συνεχή δουλειά (έχει κάνει ήδη έξι ταινίες συνεχόμενα, και γυρίζει ακόμη την τελευταία ταινία των «Αγώνων Πείνας») και έχει αποφασίσει να απέχει για αρκετούς μήνες από το σινεμά.

«Η Τζένιφερ είναι υπερβολικά καλή και κάνει χάρες και συμφωνεί να πάρει μέρος σε ταινίες όπως ο “Οδηγός Διαπλοκής” ενώ θα μπορούσε να ξεκουραστεί. Υπέγραψε για τους “Αγώνες Πείνας” όταν ήταν μικρή και δεν είχε καταλάβει πόσο θα καταλάμβανε τη ζωή της αυτό. Αλλά είναι επαγγελματίας, και πάντα θα είναι. Δουλεύει χωρίς σταματημό, και αξίζει την ξεκούρασή της.»

Η Λόρενς γύρισε συνεχόμενα τα «Οδηγός Αισιοδοξίας», «Serena», «The Hunger Games: Φωτιά», «X-Men: Days of Future Past», «Οδηγός Διαπλοκής», και το πρώτο μέρος του «The Hunger Games: Mockingjay», ενώ αυτήν την περίοδο τελειώνει τα γυρίσματα για το δεύτερο μέρος.

Ο Ντέιβιντ Ο.Ράσελ μιλά για την γνωριμία του με την Τζένιφερ Λόρενς, την καταπληκτική οντισιόν μέσω Skype (με μπόνους λεπτομέρεια το ότι η Λόρενς σκότωσε μια αράχνη κατά τη διάρκεια της συνομιλίας), τους αρχικούς δισταγμούς του Γουάινστιν για αυτήν, και το πόσο ξεχωριστή είναι σαν ηθοποιός και άτομο.

Πηγή : e-go.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr