Διάλεξη του Ι.Μαρτίδη στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

18 Μαΐου 201612:17

Την Παρασκευή 20 Μαΐου , στις 7.30 μ.μ., τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών «ISON» σας προσκαλούν στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην ομιλία του συγγραφέα, ψυχίατρου¬-ψυχοθεραπευτή, Ιάκωβου Μαρτίδη, με θέμα: «Ο καλός, ο κακός, και ο εξαίρετος» (γονιός).

Μετά την εισήγηση θα ακολουθήσει συζήτηση με τους γονείς.

martidhsΟ Ιάκωβος Μαρτίδης πέρασε με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Τελείωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Κοινωνική Ψυχιατρική.
Εργάζεται στην Δράμα ως ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής και οικογενειακός σύμβουλος.
Από το 1993 διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια, που στόχο έχουν την αυτογνωσία του συμμετέχοντος, την καλλιέργεια της εσωτερικής πληρότητας και την ανάδειξη του βιώματος του ευ ζην.
Από το 2012 διοργανώνει διήμερα σεμινάρια οικοψυχολογίας όπου η επαφή με τη αναζωογονητική δύναμη της φύσης, η βόλτα στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα στο βουνό, η ήπια γυμναστική, συνδεόμενα αρμονικά με βιωματικά «μαθήματα» ψυχολογίας, ηρεμούν την ψυχή, αναδεικνύουν τη χαρά και βοηθούν τον συμμετέχοντα να βρει την αληθινή του ταυτότητα, δημιουργώντας μια ισορροπημένη προσωπικότητα και υγιείς
σχέσεις με τους άλλους.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων: ”Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ” και του βιβλίου «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ”, εκδόσεις ΑΡΜΟΣ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών «ISON» στον Πολιτιστικό Πολυχώρο του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην Καπναποθήκη «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

martidhs-afisa

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr