Διάκριση του Γυμνασίου Ολβίου στην Μαθητιάδα 2016-Συγχαρητήρια του Δημάρχου Τοπείρου

26 Μαΐου 201617:36

Θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου στους μαθητές και συνοδούς – καθηγητές του Γυμνασίου Ολβίου για την συμμετοχή και την διάκριση τους στην εκδήλωση Μαθητιάδα 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Πρώτη του Νομού Σερρών όπου συμμετείχαν πολλά σχολεία από όλη την Ελλάδα αλλά και σχολεία από το εξωτερικό ( Αυστραλία – Ευρώπη – Αμερική ).

olvio-mathitiada1

“Η συμμετοχή και μόνο των παιδιών μας σε παρόμοιες αθλητικές εκδηλώσεις αποτελεί το επιστέγασμα του ήθους, του αθλητικού πνεύματος και της εκπαίδευσης που λαμβάνουν στο σχολείο. Αποτελούν παράδειγμα και πρότυπο για όλους τους μαθητές αλλά και για μας τους ίδιους.

Πρωταρχική προτεραιότητα του Δήμου Τοπείρου και του Δημάρχου, είναι και θα είναι η υποστήριξη στα σχολεία του Δήμου συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις σε όποια βοήθεια μπορεί να δοθεί στους εκπαιδευτικούς στο δύσκολο έργο που επιτελούν.” καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Τοπείρου.

 olvio-mathitiada3

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr