Διακοπή της σιδηροδρομικής γραμμής Ξάνθης – Δράμας για εννέα μήνες

20 Σεπτεμβρίου 201622:56

Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης διαδικασίας συντήρησης και ανάταξης του σιδηροδρομικού δικτύου, από την Κυριακή 25/09/2016 θα διακοπεί η σιδηροδρομική σύνδεση Δράμας – Ξάνθης. Σύμφωνα με τον ΟΣΕ, η διακοπή θα διαρκέσει χρονικό διάστημα 6-9 μηνών.

Η παρέμβαση αυτή είναι αναγκαία για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας της σιδηροδρομικής συγκοινωνίας σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. Ο ΟΣΕ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν προγραμματίσει όλες τις δράσεις και ρυθμίσεις που θα ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις από την παρέμβαση στο επιβατικό κοινό, στους πολίτες και στις επιχειρήσεις.

Για τις λεπτομέρειες γύρω από την παρέμβαση και τα μέτρα αποκατάστασης της συγκοινωνιακής λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από την διοίκηση και τα αρμόδια όργανα του ΟΣΕ την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Δράμας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr