Διακοπές και τροποποιήσεις δρομολογίων του ΚΤΕΛ Ξάνθης λόγω των κινητοποιήσεων.

22 Ιανουαρίου 201613:58

Σε ανακοίνωσή του προς το επιβατικό κοινό το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ξάνθης αναφέρει:

“∆υστυχώς η εταιρεία µας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την τροποποίησητων δροµολόγιων της γραµµής Θεσσαλονίκης και Αθηνών καθώς µε τις κινητοποιήσεις των αγροτών, δηλαδή το κλείσιµο των δρόµων και την ελλιπή ενηµέρωση από τις το̟ικές οργανώσεις τους, τα δροµολόγιά µας έχουν καθυστερήσεις µε αποτέλεσµα να µην µπορούµε να εξυ̟ηρετήσουµε το επιβατικό  κοινό όπως θα θέλαµε και θα έπρεπε.

Ζητώντας συγνώµη στους επιβάτες µας για την όποια ταλαιπωρία υπενθυµίζουµε ότι δεν ευθυνόµαστε για αυτήν καθώς δεν υπήρξε, ούτε υπάρχει καµία ενηµέρωση από τα συντονιστικά όργανα των αγροτών για τις ώρες που µένουν κλειστοί οι δρόµοι.”

Δεν θα εκτελείται το δρομολόγιο των Αθηνών

Σύμφωνα με το ΚΤΕΛ Ξάνθης  “Το απευθείας δροµολόγιο της γραµµής Αθηνών στις 20:30 δεν θα εκτελείται ενώ θα γίνουνν περικοπές και στα δροµολόγια της γραµµής προς Θεσσαλονίκη µέχρι να οµαλοποιηθεί η  κατάσταση στους δρόµους. Οι επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν από και προς Αθήνα θα
εξυπηρετούνται µε τις αντα̟οκρίσεις µας στο Σταθµό Υπεραστικών Λεωφορείων «Μακεδονία». “

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε µε τα εκδοτήριά µας στα τηλέφωνα 25410-27200 (Ξάνθη), 2310-595423 (Θεσσαλονίκη) και στο 210-5132084 (Αθήνα).

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr