Διαγωνισμός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜ-Θ για την προμήθεια υγρών καυσίμων

17 Φεβρουαρίου 201720:29

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜ-Θ, προκηρύσσει συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό για την προμήθεια υγρών καυσίμων (πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης καθώς και αμόλυβδης βενζίνης) για την κάλυψη αναγκών των έξι (6) παραρτημάτων του Κέντρου (παράρτημα χρόνιων παθήσεων Δράμας – παράρτημα προστασίας παιδιού Δράμας – παράρτημα χρόνιων παθήσεων Καβάλας – παράρτημα προστασίας παιδιού Καβάλας – παράρτημα αποθεραπείας & αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία Κομοτηνής και παράρτημα ατόμων με αναπηρία Ξάνθης).

Κριτήριο αξιολόγησης: το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τις εκατό (%) επί της διαμορφούμενης κάθε φορά ΜΕΣΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ πωλησης του είδους, κατά την ημέρα παράδοσης τους, που πιστοποιείται από την Υπηρεσία του Τμήματος Εμπορίου της Π.Ε. της έδρας του καθενός παραρτήματος.

Ημερομηνία λήξης προσφορών:  Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10:00

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν σχετικά με την ανωτέρω προμήθεια από το Γραφείο Προμηθειών του Κέντρου, οδός τέρμα Ιοκάστης, Καβάλα και στα τηλέφωνα 2510241930 κ. Δάγλα Διονύσιο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr