Διαδήλωση για την επίσκεψη Χρυσαυγίτη Βουλευτή. «Ανεπιθύμητοι οι νεοναζί, είμαστε πόλη αντιφασιστική»

2 Οκτωβρίου 201420:30

Με συνθήματα εναντίον της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χ.Α. Ξανθιώτες μέλη του αντιφασιστικού κινήματος 20141002_181249και αριστερών κομμάτων, διαδήλωσαν την Πέμπτη το απόγευμα, διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία του βουλευτή της Χ.Α. Α. Ματθαιόπουλου σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Νατάσα».

Η πορεία διοργανώθηκε το απόγευμα με καλέσματα από διάφορες οργανώσεις και κινήθηκε μέσα στους δρόμους της πόλης και όχι προς το ξενοδοχείο Νατάσα, όπου υπήρχε επιφυλακή της Αστυνομίας.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Κομμάτι του συστήματος οι νεοναζί

Στη δήλωσή της η Χαρούλα Μάντη, της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε μεταξύ άλ20141002_175556λων ότι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι κομμάτι του συστήματος το οποίο η συγκυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει κατ επανάληψη λέγοντας πως στην πόλη μας είναι ανεπιθύμητο το ρατσιστικό και μισαλλόδοξο δηλητήριο της Χ.Α.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ανεπιθύμητοι στην πόλη μας

Από την πλευρά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο εκπαιδευτικός Μηλιατζίμ Τζεμαλή ανέφερε ότι η τοπική κοινωνία αντιδρά στην παρουσία νεοναζί σε εκδήλωση που γίνεται σε ξενοδοχείο. Όπως ανέφερε, η Ξάνθη είναι μια πόλη αντιφασιστική και πολυπολιτισμική και πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr