Δια περιφοράς συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου

30 Μαρτίου 202008:54

Δια περιφοράς θα γίνει σήμερα μεταξύ 10 πμ και 11 πμ η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου, μετά από απόφαση του Προέδρου κ. Βασίλη Χαραλαμπίδη, ο οποίος μάλιστα σε ένδειξη της εγρήγορσης που έχει όλος ο Δήμος για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού χρησιμοποίησε το λιτό μήνυμα “Μένουμε Σπίτι”. 

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα κάτωθι θέματα:

1ο ΘΕΜΑ:  Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2020 (Εισηγητής: Σιαμίδης Ιωάννης)

2ο ΘΕΜΑ: Διαδημοτική / Διαβαθμιδική σύμβαση άρθρου 99Ν 3852/2010 μεταξύ του Δήμου Τοπείρου, του Δήμου Μύκης και του ΣΔΑΝΞ για την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Δ.Κ. Αβάτου και Ολβίου» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου ή του νόμιμου αναπληρωτή του για την υπογραφή της καθώς και οποιαδήποτε άλλου σχετικού εγγράφου. (Εισηγητής: Σιαμίδης Ιωάννης)                               

 3οΘΕΜΑ:   Αποδοχή Χρηματοδότησης ποσού 20.000 ευρώ στο Δήμο Τοπείρου , από το Υπουργείο Εσωτερικών ” Έκτακτη κατανομή στους Δήμους της Χώρας , προς κάλυψη αναγκών για την αποφυγή της διάδοσης του Κορωνοϊού COVID-19″ ( Έγγραφο Υπουργείου Εσωτερικών με αριθ. πρωτ. 18209/13-3-2020) (Εισήγηση: Ψεμματάς Δημήτριος , Αντιδήμαρχος Οικονομικών)                                                        

4o ΘΕΜΑ : 3η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2020. (Εισήγηση: κ. Κιοσσές Ιωάννης).

 5o ΘΕΜΑ : Έγκριση απολογισμού Έτους 2019 του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Α’/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τοπείρου. (Εισήγηση: Κουτσομιχάλης Χαράλαμπος, Πρόεδρος ) 

 6o ΘΕΜΑ : Έγκριση απολογισμού Έτους 2019 του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Β’/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τοπείρου. (Εισήγηση: Γιοβαννόπουλος Άγγελος , Πρόεδρος )                                                           

7o ΘΕΜΑ : Παράταση της μίσθωσης των εκτάσεων της Κοινότητας Ευλάλου Δήμου Τοπείρου στα αγροκτήματα : « ΔΕΚΑΡΧΟΥ, Π.ΟΛΒΙΟΥ, ΚΥΡΝΟΥ, ΟΡΦΑΝΟΥ » , για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο λόγω αδυναμίας διενέργειας της δημοπρασίας στο πλαίσιο των μέτρων για την διάδοση του κορονοϊού και σε συνδυασμό με την υπ΄αρ 16/2020 απόφαση της οικονομικής επιτροπής Δήμου Τοπείρου με τίτλο « Ματαίωση δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων της δημοτικής κοινότητας Ευλάλου Δήμου Τοπείρου στα αγροκτήματα : « ΔΕΚΑΡΧΟΥ, Π.ΟΛΒΙΟΥ, ΚΥΡΝΟΥ, ΟΡΦΑΝΟΥ (Εισήγηση: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)                                               

                                                                                            

                                                                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.               

                                                                                           

                                                                                            ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  :           ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr