ΔΕΥΑ Αβδήρων: Πόσιμο και κατάλληλο το νερό σε όλους τους οικισμούς. Ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί

27 Φεβρουαρίου 201609:00

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΥΑ Αβδήρων, αναφέρεται στην ολοκλήρωση των έργων καθαρισμού σε υδατόπυργους και δεξαμενές αλλά και στα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ για την ποιότητα του νερού σε όλους τους οικισμούς του Δήμου.

Αναλυτικά:

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές της ΔΕΥΑ Αβδήρων ότι το πρόγραμμα του καθαρισμού των υδατόπυργων και των δεξαμενών ύδρευσης στους οικισμούς του Δήμου μας εξελίσσεται ομαλά και οδεύει προς ολοκλήρωση. Έχουν καθαριστεί όλες οι δεξαμενές στις δημοτικές ενότητες Σελέρου και Βιστωνίδας και εντός των επόμενων ημερών περατώνονται οι εργασίες και στη δημοτική ενότητα Αβδήρων.

Πρέπει να τονιστεί ότι εκτός του καθαρισμού έγιναν και εργασίες συντήρησης οι οποίες εκπονήθηκαν από το προσωπικό της επιχείρησης.

Επίσης, κάνουμε γνωστό ότι με βάση την έκθεση των δοκιμών – μετρήσεων πόσιμου νερού που διενεργήθηκαν για το 2015 από τα εργαστήρια του Ινστιτούτου Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών, όλοι οι οικισμοί του Δήμου Αβδήρων υδροδοτούνται με πόσιμο νερό κατάλληλο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr